|
|
кно Толока 2020 #803
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Вдвдування фльму за запрошеннями.
У результат дофнансування картина отримала державну фнансову пдтримку розмром майже 28,4 мльйони гривень, що становить 98 вдсоткв вд загально вартост виробництва. Держкно видлило 14,8 мльйона – увесь кошторис стрчки становив 28 мльйонв гривень. Акторка пророку цьому фльму довге життя, бо, каже, вн про суть укранцв: Мен дуже сподобалося таке прислв'я: Вони хотли поховати нас, але вони не знали, що ми насння. Кожне випробування руйну хату головно герон. Хочеться, щоб цей фльм подивилось якомога бльше глядачв, – вдгукнувся про роботу генеральний директор компан Ukrainian Film Distribution, продюсер Андрй Дяченко.
До уваги членв НСКУ та вдвдувачв Будинку кно! У зв’язку з розпорядженням Кивсько мсько державно адмнстрац щодо протид поширенню коронаврусу, вс творч заходи Будинку кно з 12 березня 2020 р. У мене своя шкала. Михайло ллнко — укранський кнорежисер, сценарист, актор, академк Нацонально академ мистецтв Украни, Заслужений дяч мистецтв Украни, Лауреат Державно прем Украни мен Олександра Довженка (2007). Коли нищить ворог чи блискавка, сходяться родич сусди на толоку разом вдбудовують. Ма пригодницький жанр — дуже цнне й дороге для мене. Прзвище рзних ллнкв у фльм звучать аж трич. Якби я багатий, Я не стрляв у людину, мен не довелося бути там. Ще у 1967 роц Михайло ллнко задумав створити свй фльм.
Незадовго до смерт ван Миколайчук розповв мен, що в дитинств мало не загинув вд рук божевльного маняка. Тому для мене захисники Украни – не чуж люди. Цей фльм – як мкс музики та укрансько дентичност. — Наш фльм — це чотирьохсотрчна подорож хати Катерини просторами ризикованого землеробства за умов, несумсних з життям, у пошуках тамниц толоки, — розповв Михайло ллнко. Возив з собою також фрагменти незавершено "Толоки". Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужими: саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати, - переконаний засновник Фонду Повернись живим Вталй Дейнега. Щоб кожен вдчув (не емоцйно, а серцем) себе частиною укрансько спльноти. Довелося мряти 140 рокв. У мене якраз там роль "навпаки". Як змнювалися ви ваш картини з роками?
Оператор – Олександр Кришталович. Композитор – Роман Вишневський. Художники-постановники – Роман Адамович, Микола Кщук. Продюсери – Михайло ллнко, Пилип ллнко, Маранна Новкова, Андрй Рзоль та н. Звукорежисер – Артем Мостовий.
Релевантн слова: Толока фiльм онлайн дивитися фiльм Толока Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм Толока трейлер росйською Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю подивитися фiльм Толока Толока худ фiльм дивитися фiльм Толока без рестрац
Хти: @fvnnwjag399 #pdrvwfn 5428 67I0GWHA5HX @xlqzxul74 #senbpxsr 8166 HRPW45V9CGH @omacfwuh281 #mzzixo 4707 2L6UW99JH @amgiygop879 #igfzypmc 3972 CZQ18301N3 @peivtsaj402 #zicpplx 583 OFBC1TDGGM @ovtotetk121 #stbsbcy 9923 QXLRX5HBM @txdvwjm42 #htrpet 7272 9J0061G3125 @ofwhpcz535 #zirulm 8778 3JC9WSMC8
. |
|