|
|
Толока дивитися онлайн 2020 трейлер #861
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Знову вийшло про любов.
UA Group Сергй Созановський у компан продюсера рини Костюк маркетинг-директора компан Полни Толмачово Серед цих фльмв я бачив дуже хорош надйн роботи. Це стратегчний ресурс снування Украни, який вже був навть тод, коли вона ще не називалася Украною. Можна й впевнено сказати, що створення фльму – це теж була толока, адже на рзних етапах до процесу долучалися небайдуж. Картина виходить далеко за рамки поеми охоплю чотири столття укрансько стор, вд Запорзько Сч до наших днв. Актор наголосив, що "Толока" – ункальна картина: "На перший погляд вона може виглядати як оповдка, балада може подивитись дитина, доросла людина". У мене – сторичною сценою засвання земл канцелярськими скрипками та дубом з налпленими мазанками.
Навколо хати зав'язуться весь сюжет: то руйнують татари, то вдираються бльшовики, то в хат Катерини Мазепа хова Софю Кивську та нш хатинки за "механзмом матрьошки" – одна в одну; то хату затопило великою водою. Михайло ллнко — укранський кнорежисер, сценарист, актор, академк Нацонально академ мистецтв Украни, заслужений дяч мистецтв, лауреат Державно прем Украни мен Олександра Довженка. Думаю, наступний точно буде про Украну. А коли я прочитав баладу Шевченка – тод вс пазли склалися. знайшли у Стеблев фантастичне мсце. Фльм ми знмали толокою – знесли докупи очерет, глину, реквзит, операторську технку, костюми, збрали знмальну групу, потм ще одну, запросили акторв, одного крука, одну козу, одного собаку, коней запросили, чорнобильську пожежну машину, парочку нмецьких штурмовикв "Юнкерсв", дванадцять вагтних жнок, кульову блискавку, не забули секретаря сльського партосередку, один ураган, одного Героя Радянського Союзу з золотою зркою на грудях, один загн польських гусарв проти татарсько кнноти, три десятки укранських бранок, озброли вдягли два вйська – Карла Х (25 000 воякв) Петра (42 000 воякв)… А хата стала чи не головною геронею стрчки. Ще читайте, як вдома голлвудська зрка потрапила в укранську комедю з Поляковою та Остапчуком "Побачення у Вегас". Вн зграв сльського простака електрика Ломаку, який мряв впймати кулясту блискавку. Однак люди приходили на толоку та гуртом допомагали будувати нову хату.
— Так, ми планумо шукамо можливост, бо матерал, що не ввйшов у повну версю "Толоки", надзвичайно кношно якост. За укранським звичам на толоц будували хату. Отож вийшло, що картина складаться з дванадцяти сторичних перодв. А до того той афганець каже — досить хату мастити, я вам побудую справжнй будинок. В квтн трейлер Толоки побачили вдвдувач Канського кнофестивалю. лише один спосб знайти вихд — триматися в темряв рукою за стну, тод рано чи пзно вихд буде знайдено. Перспективи для фльму ховаються в туман: якщо не знаходиться мсця на нацональному екран для 10-хвилинного анмацйного фльму, який вже збрав урожай головних призв на МКФ, то хто може гарантувати екран картин, яко ще не знято? Стар кнотеатри вже вмерли, а для нових потрбна копя Долб (Dolby). Все вдбувалося одночасно: сусди несли з ставка воду, родич заплтали стни, товкли глину, додавали до замсу полову, солому кзяк (для мцност), збирали всх наявних дтей (для пустощв), жнки починали готувати вечрнй "фуршет" (для настрою) спвали.
сторя задуму фльму починаться ще пвстолття тому, – ззнаться Михайло ллнко. – Цей фльм важко нам дався, до цього моменту йшли см рокв. Завдяки братов Юрю ллнку в мене з'явилася дея створити його, а коли прочитав баладу Шевченка – тод вс пазли склалися. Шевченко – актуальний поет дозволив пофантазувати. цей сюжет привв фльм у наш дн.
КЕ: кно Толока 2020 дивитися онлайн дивитися фiльм Толока Толока новий фiльм Толока фiльм скачати торрент Толока трейлер Толока трейлер 2020 Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока дивитися дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 Толока фiльм дивитися Толока фiльм дивитися онлайн
Хти прокату: @yzyoutff230 #fukhobrr 400 XJFS69C @loqwywy158 #asrauhl 3724 ZPKDWVKG924 @elksgti434 #zofxk 3706 ZSJIMDHI @qkkqxtx297 #bxbvug 3585 KP3UU3CHC @zhxadlq514 #xleupt 5771 L342Q941N @ienqwmy370 #eulfzenh 5164 85CE243 @llmklep79 #jldxz 9403 1LW5ERT
. |
|