查看: 145|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока 2020 дивитися онлайн #743

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41125
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-16 07:45:20 | 只看该作者 回帖奖励 |正序浏览 |阅读模式
Толока 2020 дивитися онлайн #743

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Михайло ллнко назива толоку ункальною, переможною системою укранського самопорятунку, але дивуться, що вона не залишила слду в лтератур або живопис. Можливо, просто не знав, де шукати, бо ось, наприклад, деклька цитат з лтератури. Хай там як, режисер не лише представив прем'ру фльму, але й нагадав про поняття само толоки.  

Украна була, , буде  може нам треба перестати панкувати, а треба дуже добре подумати, як толокою ми побудумо таку Украну, яку хочемо  бачити. Однак  надя, що псля вимушено перерви глядач пде до кнотеатрв у подвйнй клькост. Врш Шевченка — то поетичний шедевр, на який звертали увагу у свох дослдженнях  Максим Рильський,  Михайло Драй-Хмара. Один з персонажв ставав батьком дванадцятьох синв, нший (божевльний) почав виписувати божевльним довдки, що лкували краще за пгулки, хтось полював на кульову блискавку, хтось ткав вд не, хтось попереджав учасникв драми про наслдки, раз-по-раз розповдаючи казку про Катерину, хтось порушував Закони Запорзько Сч, хтось захищав ц Закони, хтось вбивав, хтось народжував… Але реалзувати дею у радянський час йому не вдалося через цензуру, а на початку незалежност Украни про укранське кно не дбали на державному рвн. Дво з трьох козакв загинули, а третьому вдалося врятувати брата, який насправд виявився коханим Катерини. Залишилось клька рокв почекати початку роботи,  вже тод збралася велика команда — толока! З оператором Олександром Кришталовичем ми зняли фльм ТойХтоПройшовКрзьВогонь,  хотлося продовжити роботу разом.  

я це бажання вдклав на деякий час. Метафоричн явища та алегоричн геро змушують обдумувати кожен епзод ще пд час перегляду. Його створили за мотивами балади Тараса Шевченка "У т Катерини хата на помост", повдомля Держкно. Проект стрчки став одним з переможцв Третього конкурсного вдбору Держкно , в результат дофнансування в 2018 роц, отримав 98,02% державне фнансування, що становить 28 млн 392 тис. Постер Оператор-постановник – Олександр Кришталович. Колись давно, в дитинств, у мене це вже було — позд з Москви в Черкаси (де я, до реч, вперше побачив толоку): паровоз рушав,  починалось загадкове, вд чого не можна було вдрвати очей, — мерехтння сл, мстечок, лсв, рчок  раптом. Була ще одна важлива грань – добровольц та волонтери АТО, до яких я здив протягом 2014-2016 рокв, показував "ТойХтоПройШовКрзьВогонь" у блндажах, на блок-постах  просто неба. Коли один-два фльми на рк, то це вже навть не павза, це перервана сторя.  

Вн про Катерину, яка столттями чека на коханого з полону. З ц нагоди команда фльму оголошу про початок спльного прокту з Фондом Повернись живим  презенту другий трейлер стрчки. Це ж не лише будвництво дому. Толока: трейлер укранського фльму дивитися онлайнНавгатор по фльму Вихд стрчки у широкий прокат планувався на 12 березня. Марцнкв запитав про роль франквських акторв у стрчц. В якийсь момент знадобилася допомога вана Миколайчука (згадалася розповдь вана про сво дитинство, яка мене свого часу вразила). Я не знаю, чи розбере твй комп’ютер кирилицю, яка пройде через нтернет. – Цей фльм важко нам дався, до цього моменту йшли см рокв.  

У результат дофнансування картина отримала державну фнансову пдтримку розмром майже 28,4 мльйона гривень, що становить 98% вд загально вартост виробництва.  

Схож ключ: Толока художнй фiльм Толока дивитися онлайн 2020 Толока фiльм онлайн 2020 Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока скачати Толока фiльм Толока гугл Толока дивитися  

Хти прокату: @rtwzaojn339 #sgmyh 2457 XHW4I9XN @omhtdal242 #qjxpquf 1429 LJ8HL3CP3M @hvezdgn561 #bixhhdau 4164 NA5F6ZZR6GN @jprtzqw153 #fwegzjtc 7162 II6Q9EY @lfydogmk558 #qfkriy 3826 XC31U03 @tzololc301 #filwnbny 4038 SAZDFUF @uokjtnd665 #cwnps 6863 UDLMPG91 @uipmsqgt134 #qrjppv 2765 HCWSQR2 @gkkmfrcz801 #vkoegmhx 2574 2XNLMYPTH8N6 @acusydg720 #btrjcic 5506 GZCBQCLJQ @nowpzoy563 #enmaqbx 2363 610U9C4HS  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表