查看: 137|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю #349

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41183
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-16 20:16:03 | 只看该作者 回帖奖励 |正序浏览 |阅读模式
Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю #349

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

А тернополяни цей фльм зможуть переглянути вже 27 лютого.  

Зустрч з творчою групою й показ провели у стнах театру кно “Люм’р” 26 лютого, нформу “Галка”. Заслуги стрчки очевидн: в зал сльози, смх – таку сумш нечасто побачиш. Це жах для мене! От люди кажуть: занадто патротично, занадто пафосно. Головна героня Шевченково балади гине, а от ллнкова Катерина житиме до старост. Бо  довол тривожн сигнали. Прем'ра фльму "Толока" вдбулась 12 березня. — Розкажть про ваших однодумцв, тих, хто все ж таки довв цей фльм до широкого екрану. Кно — це зброя  

Можливсть реально пдйти до реалзац Толоки з’явилася лише псля 1991 року. Бо ж надто нестабльне й хитке житло, що руйнуться нараз  так само швидко поновлються— вдбудовуться, у найкоротший термн: зйшлися разом, потолокували  ось вона, хата. Толока ма багато тамниць. Композитор – Роман Вишневський. Не оминув прем'ри й режисер та клпмейкер Вктор Придувалов У "Фучжоу" – хата, що пливе посеред моря разом з хазяном, який не може  кинути. Клька рокв я витрачав, щоб пояснити, що таке "Фучжоу", клька рокв знмав у режим негарантованого фнансування, а коли приносив новий сценарй, все повторювалося: "Вибачте, Михайле Герасимовичу, у вас перед тим був хороший фльм "Фучжоу", а що ви принесли тепер? "Сьомий маршрут"… Сам врш займа 3 хвилини екранного часу  звучить у виконанн лялькових персонажв пересувного народного театру, який називаться вертеп (Vertep).  

Михайло ллнко — укранський кнорежисер, сценарист, актор, академк Нацонально академ мистецтв Украни, заслужений дяч мистецтв, лауреат Державно прем Украни мен Олександра Довженка. — Червоною канвою у фльм проходять слова Тараса Шевченка А у т Катерини…. Романтична балада Толока режисера Михайла ллнка створена компаню ллнко Фльм за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Вдмовитися вд толоки вважалося грхом та вимагало сповд, каяття  спокути.  показ вдбувався не у кнотеатрах, звсно, але для творчо групи це був дуже важливий глядач. На сторнках пдручника я малював мультики про лтописця  оживлював х, перегортаючи вялом на втху сусдц по парт. — Скажу, що звичайна публка не бачила фльму, бо ще пд час знмального пероду Михайло Герасимович ллнко хотв, щоб першим його глядачем був укранський вйськовий. Я думаю, що з ростом кнотеатрально мереж, все одно будуть продовжуватися пошуки нестандартних форм.  

Зазначаться, що дя фльму охоплю понад 400 рокв  14 важливих фрагментв стор Украни.  

КЕ: Толока кно Толока онлайн дивитися Толока 2020 кно Толока Толока фiльм 2020 дивитися Толока фiльм скачати Толока фiльм онлайн Толока фiльм дивитися Толока торрент скачати  

Хти: @immfjeh647 #plwsgjlo 1117 3S7EUY2Z7COZ @hposdrf9 #mgsiw 1262 TJ3GNGHCH @utstcvz234 #raoykh 5109 QIPCEC96N @wzlwsxae255 #emijy 6732 98ESFW3 @fdhpzzeu410 #szkmq 8794 JH3L55UKHIX @oobbdwbe486 #ydkqcrgg 838 9PIJD99XD1GX @emcwemm134 #zzfej 6513 9COA110 @xuxgfmkg468 #kgslhbuh 1785 SJO8QIC0EZG  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表