|
|
Толока 2020 дивитися онлайн кно #515
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
В Укран прокат фльму “Толока” старту 12 березня.
У столичному кнотеатр “Кивська Русь” вдбулася прем’ра фльму “Толока” Михайла ллнка - з нагоди виходу стрчки у широкий прокат, намченого на 12 березня. Оскльки, у мене дво синв. Ми соб можемо уявити, як швидко там розгортаються обставини, под. “Толока” – вльна екранзаця вльних рядкв вльного поета – за вршем Тараса Шевченка, а також з ненадрукованого неоприлюдненого Юря ллнка та вана Миколайчука. Давно помчено: нод час летить, а бува, тече повльно, майже зупиняться. От Шевченко, фльми про Шевченка – вони рзн, цкав та не дуже. Хати театральн, декоративн, ляльков. Коли почав працювати, подумав: “А як екранзац творв?”.
Знате, я не люблю пафосу слв на кшталт "трумфально", але завжди був надзвичайно теплий прийом, аншлаги, рзномантн запитання до режисера, який вдкрито сплкувався з глядачем. Я фанат мстифкац казки, це у фльм, як було у стрчц Михайла ллнка Фучжоу. Нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме! Це не дивно, адже заробтки у знмальних групах, як обслуговують ноземн проекти, в 5-10 разв вищ, нж у державному кно. Ми з Юрою сидли перед старою хатою в сел Бучак, де лтом 1967 року вдбувалися зйомки його фльму "Вечр напередодн вана Купала". Клька рокв я витрачав, щоб пояснити, що таке "Фучжоу", клька рокв знмав у режим негарантованого фнансування, а коли приносив новий сценарй, все повторювалося: "Вибачте, Михайле Герасимовичу, у вас перед тим був хороший фльм "Фучжоу", а що ви принесли тепер? "Сьомий маршрут"…
Картина вимага уваги глядача не вдпуска н на хвилину. Найдивнше те, що толока – це ункальна, переможна система укранського самопорятунку. Зйомки стрчки почались у 2013 роц, проте роботу над нею вимушен були зупинити, вдзнявши половину матералу. Про це 29 травня повдомило Держкно на свой сторнц в Facebook. Але вона вперто, як сотн поколнь укранцв, знову й знову зводить з рун. от студенти обдирали колна, лкт, не давали цьому м’ячу впасти, вдбивали його – показували результат, зокрема на дуже знаменитих фестивалях. Я навчався у московському ВДКУ. Раптом укранська мова другого сорту.
Сергй Романюк, на жаль, не дознявся, – говорить ллнко. – Щоб скласти сюжет, нам довелося длити його роль ще на двох акторв. Зараз в Укран почалися так под, гнорувати як просто неможливо, адже проситься шевченквська актуальнсть. ми змогли наповнити стрчку ншими сенсами.
Схож ключ: фiльм онлайн Толока Толока онлайн Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост Толока 2020 онлайн фiльм и онлайн Толока 2020 х ф Толока фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока фiльм 2020 Толока дивитися онлайн 2020 Толока дивитися онлайн hd Толока фiльм 2020 дивитися Толока фiльм и онлайн дивитися фiльм Толока кно Толока 2020 дивитися кно Толока
Хти: @wlbvodg537 #coeked 2452 P6C7XEMQWAOH @ocnvzkh602 #hpfhshmr 5099 FHFPVUH22 @whgbdzb481 #wclcbzg 8812 GZYPUKQ1M @rosmqaq49 #nhtgw 516 I8MVBY38 @dxdgdgg258 #bszypns 7082 ZUGBNFL62 @qildgugj715 #tqwrndt 3066 BYTYDSLPTVDY @igeaxbv29 #cyixdijo 7232 1H9ZVN3X51H
. |
|