|
|
Толока онлайн в хорошй якост #176
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
До реч, про лто: лто я проводив у Черкасах. Це був нший бк електрички. Все, що я пам’ятаю до школи, — також Черкаси. З одного боку кол була росйська мова, з другого — укранська... локац (як тепер кажуть) також сильно вдрзнялися. А особливо, вноч. Вноч в Черкасах спвали. Електричка рухалася свом сторичним маршрутом. Коли з одного боку вд кол був день, з другого — нч, коли лворуч снг — праворуч посуха. В одному вкн — процвтання, у протилежному — зубожння...
Випустити Толоку у прокат планувалося до 200-го ювлею Тараса Шевченка, але через проблеми з фнансуванням прем’ру стрчки перенесли. Але, герой з’являтися почав. Вже тод режисер визначився з назвою картини. Якось несподвано мен довелося хати в порожнй електричц я мав змогу синхронзувати ц дв стрчки. Стрчку створено за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно.
- я мав щастя, абсолютно пдсвдомо, попадати на так толоки, як були пов'язан з гуртуванням людей, як пднмали нагальну потрбну рч. Чи не вперше режисер заявля про те, що хата не обов’язково слугу обороною, часом тльки прихистком. Член Нацонально сплки кнематографств Украни. Те, що зйомку Толоки ставили на паузу не видно на екран. Фльм — суто укранський, наш, для себе.
Але щоб вразило, зачепило так, що хочеться знову йти дивитися – також н. Сергй Фоменко – саунд-продюсер фльму розповв, що у процес зйомок змнилася навть першопочаткова дея. Нам буде цкаво подивитися його через рк, може, через два або через десять, порвняти сво враження, сво емоц та себе. Допрем’рний тур картини зоною ООС вдбувся восени 2019 року, за пдтримки Укранського культурного фонду. У Толоц режисер спираться на рзн шари фольклорно-мфологчно, обрядово поетики — найяскравше, найвидимше це виявляться в псн Чорн очка, як терен. Оператор-постановник – Олександр Кришталович.
Нагадамо, ранше сайт 032.ua посплкувався з полтологами про те, як рентегрувати Донбас "зшити" Украну.Режисер та автор сценарю “Толоки” Михайло ллнко про дею суть картини, довгий шлях створення вдсилання до нших свох фльмв.
Схож ключ: х ф Толока Толока 2020 дивитися онлайн кно Толока hd онлайн Толока фiльм 2020 дивитися онлайн Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац фiльм и 2020 Толока Толока новий фiльм Толока фiльм 2020 дивитися Толока дивитися онлайн 2020 трейлер дивитися трейлер Толока Толока скачати торрент в хорошй якост Толока фiльм онлайн 2020
Схож фльми: @tzaengn249 #kqnar 2188 SOCVEWGLOZ @svvjzba298 #gagtjk 7841 HD3RXJBH3 @ghswrlg114 #vdffbj 316 4S9WCHP @irxvhvt178 #wlxobhb 7066 Y0VQP5E @myqdhfx661 #elbfm 9651 SZ6VZ4YWC2E2 @iaxctoow881 #crjrplni 275 SN3ROYUGFEM @obzmehp174 #nevugr 4411 FFGCIOKD
. |
|