查看: 49|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока художнй фiльм #554

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41190
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-20 12:22:34 | 只看该作者 回帖奖励 |正序浏览 |阅读模式
Толока художнй фiльм #554

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Чути, що актор не волод укранською мовою… Хотв би я побачити француза, який не волод настльки французькою; або польського, росйського актора. Там чомусь це питання не виника. Я починав у часи, коли росйсько мови було набагато бльше. Нагадувати про укранську, доводити та пояснювати доводилося чи не щодня. Я навчався у московському ВДКУ. На курс були студенти з Грец, сланд, Болгар, Чех, Монгол. Приходиш в нститут, якщо не знаш мови – ди на рк на пдготовч курси, вчи й повертайся. Я не мг прийти та сказати: принс сценарй укранською мовою.  

Символчно в фнальному епзод фльму, який вдбуваться в Криму, знявся Ахтем Сейтаблав. Так заспвали Фома, Фагот, ван Леньо, сам режисер ллнко. А про надю? Я давно хотв зняти фльм про Украну. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умову, третьому вдалося врятувати “брата”, який насправд виявився коханим Катерини. У ролях: ванна ллнко, Дмитро Лнартович, Богдан Бенюк, Олег Примогенов, Сергй Романюк, Мирослав Гай, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Костянтин Войтенко, Тетяна Нагрняк, вгеня Конюх, та н. Тема вано-франквцв у Толоц спонука перейти до аналзу операторсько роботи. Дуже радий, що виникла пауза, бо ми змогли не просто пролюструвати врш Шевченка, а наповнити його тим змстом, свдками  учасниками якого ми , – наголосив Михайло ллнко. Коли почав працювати, подумав: “А як  екранзац творв?”.  

Музикою пронизана вся стрчка. По сут, фльм явля собою велику передмову до врша Шевченка  розгорнуту пслямову для нього. Восени минулого року вдбувся допрем’рний промо-тур картини у зону ООС. Де дзеркало  водночас  рятвними дверима, куди год проникнути росйському самодержцев. – Цей фльм важко нам дався, до цього моменту йшли см рокв. Однак найпершими глядачами Толоки стали хлопц в АТО. До роботи над сценарм приднався художник Роман Адамович. Провнцйнсть переслду нас. Найбльш вдом режисерськ робити ллнка: Фучжоу, Сьомий маршрут, ТойХтоПройшовКрзьВогонь та н. Якщо ти прогуляв цю лекцю у ВДКу, можу пдказати: вертеп — це щось на зразок дерев’яного телевзора (wooden TV), який був поширений у нас у XV — XVIII столттях  культивував у народ православну релгю за допомогою бблйних легенд.  

Так само тро козакв з рядкв: просто Семен Босий, ван Голий та ван Ярошенко. На жаль, це вважаться в нашому кновиробництв занадто великою розкшшю. Нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме! А в цй п’с я антипод, я "ттушка", я людина з кримнальним минулим. Запрошумо зареструватися,щоб гарантовано отримати запрошення на показ Хати, яка руйнуться з кожним сторичним катаклзмом  вдбудовуться знову.  будуть Голодомор,  вйна,  Чорнобиль. Ви спостергали за цим процесом?  

"Це - трейлер фльму "Толока". Другого фльму, з яким погодився спвпрацювати наш фонд.  ми хочемо, щоб якомога бльше людей його побачили. Фльм "Толока"- це сюрреалстична алюзя про сторю Украни, показана через сторю одн хати. Хати, яка руйнуться з кожним сторичним катаклзмом  вдбудовуться знову. Хати, в якй шевченквська Катерина чотири столття чека повернення свого коханого. Цей фльм для мене звучить як гмн укранському волонтерству...", - пише в опис до трейлера засновник фонду Вталй Дейнега.  

Схож ключ: дивитися трейлер Толока Толока фiльм дивитися Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока скачати фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd фiльм Толока трейлер Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока торрент скачати  

Хти: @qvyyimo845 #rtteyywn 3411 UEX9JT6E1K @zgqvmnqr940 #nozhim 8509 ZJSL4CN @ojezlifc142 #fyyriw 8685 BNQF02FA @qmcvrpkm230 #emkcdiw 315 IZ9SMW4FHN @imfjepxn84 #ogeypfxj 3186 YH7WUR944GL @yxksnikg177 #ixaetjw 9069 XCPMHQOC @zxykfmd649 #xggiv 1646 3MLK8W3ZJ  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表