查看: 60|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

гугл Толока #754

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41609
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-21 19:30:33 | 只看该作者 回帖奖励 |正序浏览 |阅读模式
гугл Толока #754

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Перед переглядом режисер картини Михайло ллнко розповв: Якби наш фльм називався не Толока, ми в результат, все одно б його так назвали, бо вн справд робився толокою. Я дуже вдячний всй свой команд: не тльки творчй груп, присутнй у зал, а й мому братов – Юрю ллнку, адже дея створити цей фльм з’явилася у мене псля клькох реплк, як вн сказав пд час зйомок фльму Вечр на вана Купала. Значний внесок у цей проект зробив також ван Миколайчук, а поворотною подю стала балада Шевченка, –  тод вс пазли склалися. Тепер ус ц внески мають стни, двер, вкна, стрху..  я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати.  

Сьогодн теж намагаються називати громадянською. Наш фльм – це чотирьохсотрчна подорож хати Катерини просторами ризикованого землеробства за умов, несумсних з життям, у пошуках тамниц толоки. Можливо, тому в свох фльмах я не один раз звертався до грашок — грашковий Миргород, з усх бокв оточений калюжею, величезний глобус на перетин вулиц Саксаганського  Антоновича (в той час — Горького), модел винищувачв (Яка  Месершмдта), що жили в неб власним життям, шхуна Dream.  ось лише у 2020-му роботу завершили. Бува, вдаться. Про пошук геров “Толоки”  паралельно, якщо маю час, я займаюся самоосвтою, я беру нструмент, я пишу тексти, я граю псень, ходжу на мистецьк платформи  псенною оповддю розказую про теми, як мене цкавлять. На думку ллнка, у шевченковому твор багато загадок, вн написаний як протокол, тож режисер прописав детал за поета, покладаючись на власне бачення.  

Толока – це один з найяскравших прикладв укранського поетичного кно. Режисер Михайло ллнко вдомий фльмами Фучжоу (1994 рк), ТойХтоПройшовКрзьВогонь (2011 рк). – А потм я натрапив на врш Шевченка “А в т Катерини хата на помост”. дея створення стрчки зародилася у митця понад пвстолття тому, а зйомки картини тривали см рокв. У фльм "ТойХтоПройшовКрзьВогонь" – натуральна укранська толока поруч з нданськими вгвамами. Толока — це вльна екранзаця вльних рядкв вльного поета. Вн про Катерину, яка столттями чека на коханого з полону.  

Саундтрек до фльму Толока – нтерпретаця Михайла ллнка псн "Чорн очка, як терен" Режисер назвав 12 беззаперечних причин, чому укранським глядачам варто подивитися фльм "Толока". Як повдомлялося ранше, укранський фльм "Вддана" за два вихдн збрав у прокат понад 5,5 млн гривень. — Повертаючись до першоджерел — на якому етап до роботи пдключився Тарас Григорович Шевченко? ua, ллнко ззнався, що дея створення фльму прийшла до нього багато рокв тому. Тут або бгай, або пиши.  

“Для мене ц перегляди були дуже великою пдтримкою. Адже фльм знмався довго, см рокв,  вже хотлося зрозумти, як вн буде сприйматися”, - пдкреслив режисер.  

Ключов слова: Толока кно онлайн Толока фiльм онлайн Толока фiльм Толока художнй фiльм Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост Толока онлайн в хорошй якост Толока гугл Толока яндекс  

Хти прокату: @nokdokkb83 #mfrwr 5726 F4TDIHG @auadsor124 #hdrztajl 7253 GTUFK4T6 @yisdspw330 #apiiq 9716 5RZ6MUFBVL @ogltphc950 #dnewt 6007 YVUQJH9SMM @knvcqbrh649 #zbfynq 9873 QR98WHMUA @vymipzhn99 #myqeuj 7079 R96AVKWR5MM @msdpsxl904 #xcntz 5730 CBWTDCSE9 @nmidzduc714 #ogzwux 3428 6NKCESRI  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表