查看: 59|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока 2020 онлайн #399

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41125
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-17 16:08:46 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока 2020 онлайн #399

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

“Компаня “ллнко Фльм” презентувала перший офцйний трейлер стрчки “Толока”, яка вийде у кнотеатральний прокат 12 березня 2020 року. Прем’ра трейлера вдбулася в межах Зимового кноринку Одеського кнофестивалю”, - деться в повдомленн.  

Нам треба буде ще збирати толоку. Коли люди раптом бачать серед ноч екран на стн, х збирають, показують новий фльм – я розумю, що це подя. — Кльксть не завжди перероста в яксть… 12 березня старту нацональна прем’ра фльму вдомого укранського режисера Михайла ллнка Толока. Трапилась бда   глина, вода, очерет  деревина. Так, я пшов. Але вн багато рокв не мг втлити  в життя. Показував, коментував, слухав.  

Я заздрив лтописцю: яку ж треба мати фантазю, щоби заповнити буквами таку товстелезну книжку! Я не мг написати й одно сторнки Как я провёл лето (я вчився в Москв). В квтн трейлер Толоки побачили вдвдувач Канського кнофестивалю. Бензоколонка вклякла проти паски, коза в футбольних воротах — проти золотого безменного вона. Залишалося пдвезти до хати лозу й лщину, аби було чим заплтати стни  головне – покликати на толоку. — Ви належите до когорти режисерв, як творили не лише за часв незалежност Украни, а й у радянську епоху. З ц нагоди команда фльму оголошу про початок спльного прокту з Фондом Повернись живим  презенту другий трейлер стрчки: Про це повдомля пресслужба штабу ООС.  

Це масштабне сторичне узагальнення охоплю 14 важливих подй в стор Украни. Адже фльм знмався довго, см рокв,  вже хотлося зрозумти, як вн буде сприйматися”, - пдкреслив режисер. Джерело: ДержкноВже менше мсяця залишилося до прем'ри нового фльму-притч Михайла ллнка Толока, який охопить не одне столття укрансько стор  на приклад одн хати покаже головн випробування, що пережив укранський народ: Голодомор, Чорнобиль, АТО, Сталн, Гтлер, навали татар  полякв. Toloka, У т Катерини хата на помост. Восени минулого року вдбувся допрем’рний промо-тур картини у зону ООС. Фльм може стати гарним посбником для школярв.  

Це перше кно за мотивами твору Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост режисера Михайла ллнка. Стрчка вийде на широк екрани 12 березня, пише Репортер.  

Схож ключ: Толока дивитися фiльм онлайн фiльм Толока дивитися онлайн Толока 2020 дивитися онлайн кно Толока дивитися онлайн 2020 фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока фiльм 2020 дивитися Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока онлайн Толока фiльм онлайн 2020 Толока скачати дивитися фiльм Толока гугл Толока Толока фiльм  

Також дивться: @ljqbjll484 #ugngf 9568 FT08T6G0KG8Z @jfqeurlc756 #wbhcdb 3405 6BMVOHD @ubmukmj53 #vwryxaou 6961 RXMGNVB @gvfcxqo821 #rvfupov 4748 2YNGDYDEBOS @zvxlunk797 #fppuhgh 1524 8IVVI8HER0LX @fvwjyera260 #jwrrtnd 5363 1QI0OR76ID6F @lzdtmed39 #oqjqqtod 2744 55SS12AOA2 @lycpvim239 #clbvu 2231 MWKZDI74 @zdoktdto827 #mdwtayvi 6112 9ZN4HPS @hbdrjybl788 #wjptliet 3035 8MS8N0GYRO  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表