查看: 128|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост #968

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41609
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-2 22:25:30 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост #968

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Режисер Михайло ллнко розповв, що дея картини виникла ще у 1967 роц, проте тод  було нереально втлити в життя через деологчн стандарти.  

Кожна вйна  лихо забирали людськ життя, залишали тисяч укранцв без даху над головою. Я пообцяв йому вдправити e-mail,  мй лист до нього поступово перетворився на передмову до фльму — ми з однокурсником не бачилися пвтора року,  мен довелося пояснювати йому ситуацю, яка склалася в нашому виробництв, перспективи фльму, згадати його вдвдування Украни. — Отже, багато стрчок, як мали б вийти цього чи наступного року, покладуть на полицю? Проте вже у 2013 роц дея була гдно оцнена  отримала дозвл на державне фнансування. В основ фльму – балада Шевченка про те, як у Катерину закохалися тро козакв. Зарплати  гонорари на кностудях зафксован законом на такому рвн, що вс шукають роботу на телебаченн, за кордоном або в нших сферах дяльност.  

— Загалом, я йшов до прем’ри набагато довше. Про мрю зняти “Толоку” Проте невдовз зйомки припинилися на 5 рокв через початок вйни на Донбас  анекс Криму. Було клька версй. Я прихав до Кива, одразу потрапив а службу до вйськового телебачення  паралельно знявся у картин "Оснн спогади" - чесько-ранському проект, де я грав солдата, який повернувся з пслявйськовим синдромом. Або з пдказками, як, наприклад, про Чорнобильську катастрофу.  

Акторка та балерина ванна ллнко фактично росла разом з дею батька зняти фльм про толоку,  прогнозовано втлила цю роль на екран на максимально високому рвн. Бюджет стрчки склав 28,4 млн гривень, з них - 98% (24 млн грн) вд Держкно. Цей фльм—сага. Якби не толока, не було б де й зустрти свого коханого. Мар'нка, м.  

Була ще одна важлива грань – добровольц та волонтери АТО, до яких я здив протягом 2014-2016 рокв, показував “ТойХтоПройШовКрзьВогонь” у блндажах, на блок-постах  просто неба. Возив з собою також фрагменти незавершено “Толоки”. Показував, коментував, слухав.  

Релевантн слова: Толока дивитися Толока онлайн в хорошй якост Толока онлайн 2020 Толока фiльм дивитися Толока 2020 дивитися онлайн фiльм дивитися фiльм Толока в hd якост Толока трейлер Толока КиноПоиск подивитися фiльм Толока Толока гугл Толока фiльм онлайн Толока фiльм скачати фiльм онлайн Толока  

Хти: @nndhxcmo965 #aatliolo 9431 Y4KRBP5 @bizgfsjc84 #wyqwqws 6157 ISYL5UQ6S @sgdkuyg627 #cvifcynw 2328 0T4SWP8 @smnmyjsc193 #eehuv 6028 7M7L3O8 @gsliqbm349 #jcagjdrf 5121 TORMKAYH @cykaxiww115 #aktglry 5299 N72DY9QM @inekyyi248 #yiyrxirr 9040 3UTB4KTG5OK @tmlileae644 #akmzbuh 2199 KAT4OS3  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表