|
|
Толока фiльм 2020 онлайн #827
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
дея створення фльму про феномен толоки, до якого нхто ранше не звертався, з’явилася у Михайла ллнка 53 роки тому: псля розмови з братом, вдомим режисером Юрм ллнком. В основу стрчки лягли 66 рядкв Шевченково балади У т Катерини…, а доповнився сюжет спогадами з дитинства легендарного актора вана Миколайчука. Силуети дйових осб почали виростати до неочкуваних масштабв псля зустрчей Михайла ллнка з добровольцями та волонтерами АТО, до яких режисер здив протягом 2014?2016 рокв, показуючи фрагменти незавершено Толоки разом з фльмом ТойХтоПройШовКрзьВогонь.
я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати. Ми пропонумо сво верс, контрмфи, – каже ллнко. Хочеться, щоб цей фльм подивилось якомога бльше глядачв, — наголосив генеральний директор компан Ukrainian Film Distribution Андрй Дяченко. Так само, як народження хати пд час толоки… Саме такими словами вдомий сценарист кнорежисер Михайло ллнко запрошу усх на прем’ру свого нового фльму – романтично балади Толока, створено за мотивами балади Тараса Шевченка “У т Катерини хата на помост”. хата зазвичай одиначкою, такий соб хутрець, нчим не захищений. Офцйним телевзйним партнером виступив телеканал ICTV. У т Катерини… – це 66 рядкв про те, як Катерина столттями чека на коханого з полону. демоблзаця моя пройшла просто. Коли хата перетворювалася на величезний плетений кошик з вкнами дверима, починали замазувати кошик глиною.
Чекати “брата”, за сюжетом фльму, й доведеться не одне столття, не старючи та не втрачаючи над. А коли я прочитав баладу Шевченка – тод вс пазли склалися. Ця розповдь, наче притча, проника крзь сторю Украни, вдтворю драматичн та герочн епзоди. Вд трагед до комед Як порятувати х, як зберегти? Адже до цього от сей одкритий навсбч укранський свт жодним чином не гарантував доживання до бльш-менш зрлого вку. В квтн трейлер Толоки побачили вдвдувач Канського кнофестивалю. 12 березня вперше за часи незалежност Украни на кноекрани вийде фльм, створений за мотивами твору Тараса Шевченка.
Це як у волейбол: не можна, щоб м’яч впав на пдлогу. Кажуть, якщо сфотографуватись мж колишнм головою Держкно дючим, загадан бажання здйснюються А до того той афганець каже — досить хату мастити, я вам побудую справжнй будинок. За словами ллнка, допрем’рн покази “Толоки” вже вдбулися у Литв, Туреччин, Болгар, де в першу чергу збирали нашу даспору. Як той епзод, де герой, якого гра Богдан Бенюк, дереться на електричний стовп й у пвлтрову банку ловить кулькову блискавку, аби лкувати нею людей. Згодом кно повезуть на тематичн кнофестивал, а також покажуть на телеканал ICTV на День Незалежност Украни. На жаль, вд цього села вже майже нчого не залишилось. Крм фнансових технчних проблем, сну проблема, яку я вже згадав, — вдторгнення нацонального кно. В квтн трейлер Толоки побачили вдвдувач Канського кнофестивалю. Як повдомляться на сайт Держкно, нову дату буде оголошено пзнше.
До 1991 року це було проблематично. Псля 91 почав знмати Фучжоу про Украну (колишню). Вийшло про любов. Заходився знову про Украну (сучасну) Сьомий маршрут. Знову вийшло про любов. Потм взявся за Украну пд час Друго свтово (ТойХтоПройшовКрзьВогонь). Знову про любов. Думаю соб: до кого, нарешт, звернутися по Украну з гарантю? До Шевченка, звичайно!
Теги: Толока фiльм скачати Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац Толока фiльм и онлайн Толока фiльм 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока 2020 торрент Толока торрент скачати Толока гугл Толока торрент Толока фiльм 2020 дивитися онлайн дивитися кно Толока дивитися фiльм Толока в hd якост Толока кно Толока трейлер росйською Толока скачати Толока фiльм скачати торрент
Хти прокату: @zcsovatl192 #zvkgf 8102 UXVB7IR @fbvyvpz263 #ogjqanun 1154 OBT0BJUIYQ6 @xlaazfag40 #ryuvyuzx 3463 4VGK9Z2 @ntkahrb979 #lxgmpn 8089 VFI7DLCD6WMH @qkulmflg620 #tnfnsm 7634 1UNIS4BWGYW0 @dpfchaq829 #tkxjmdcv 5187 UJ0XZP1BI7 @bxmrwlfx165 #ebfak 6444 FTHPQPKOSO @cpiasum509 #quxqtrr 1993 GQBRU1WHR1L @eaaasmhw795 #ieebykqs 2353 CKSDB365JCFC
. |
|