|
|
Толока торрент #836
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
“Сюжет почався тод, коли я перегорнув сторнки Шевченка побачив маленький врш, на дв сторнки, “У т Катерини хата на помост”. Отак все й починалось, все дуже просто, - 53 роки тому... Найдивнше те, що толока — ця ункальна, переможна система укранського самопорятунку — як не дивно, не залишила слду у лтератур. Я не знайшов у поез, в живопису, не знайшов тако окремо теми в кно. Тож сьогодн прем’ра не тльки фльму, а прем’ра, звичайно, толоки... Це про те, що кожного разу з Украною прощались казали, що Украни нема. Але кожного разу Украна вдроджуться, так само, як воскреса укранська хата”, - сказав ллнко.
Постер — Загалом, я йшов до прем’ри набагато довше. Це дуже дорога для мене сторя, – розповв режисер. Без фнансування важко – витрати велик. Ми зараз переможемо бду. Оператор: Олександр Кришталович Кнострчка знматься за формулою: ми, для нас, про себе. Цей фльм – як мкс музики та укрансько дентичност.
До слова, у врш Катерин доведеться чекати на сво кохання не одне столття, не втрачаючи над та не старючи крзь роки. Знмати Толоку розпочали 2013 року, однак через Революцю Гдност фнансування призупинили, роботи, здавалося, канули в Лету. Режисер назвав 12 беззаперечних причин, чому укранським глядачам варто подивитися фльм "Толока". Найбльш вдом режисерськ робити ллнка: Фучжоу, Сьомий маршрут, ТойХтоПройшовКрзьВогонь та н. Проте невдовз зйомки припинилися на 5 рокв через початок вйни на Донбас анекс Криму. Приблизно те саме вдбуваться й сьогодн з телевзйними каналами, коли вони виявляються неугодними. Це ж не лише будвництво дому. толока - життя. Як виявилося згодом, не брата, а коханого.
12 березня у широкий кнотеатральний прокат виходить створена за пдтримки Держкно романтична балада Толока режисера Михайла ллнка. Зйомки фльму вдбувались в Укран. Отож з перших уст почуте, як вдалось об’днати в однй стрчц понад 400 рокв 14 важливих фрагментв стор Украни. До реч, про лто: лто я проводив у Черкасах. Актори рол фльму "Толока": ванна ллнко – Катерина, Дмитро Лнартович – ван, Богдан Бенюк – Ломака, Сергй Романюк – Бригадир, Олег Примогенов – Генерал, Мирослав Гай – Кайсак Бабай, Тетяна Нагрняк – зольда, вгеня Конюх – Маруся, Василь Кухарський – Семен Босий, Костянтин Войтенко – ван Голий, Дмитро Рибалевський – Василь, Юрко ллнко – Тристан у 5 рокв, Олександр Терещенко – Тристан у 19 рокв — Укранське кно.
Читайте також: "Кборги" побили рекорд укранського кнопрокату за всю сторю незалежност
Ключов слова: Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока трейлер Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац Толока 2020 онлайн Толока фiльм 2020 дивитися онлайн hd Толока фiльм 2020 торрент Толока кно Толока онлайн в хорошй якост
Хти: @jdenaipa415 #yhfjzi 8007 3NF11YR3F9 @hnazrggf660 #dbhqms 4193 R9MU4PDWH7 @orwipzzy331 #ruafev 2045 3LLJZYAS @jtmwphv255 #tesgvmxs 1499 8RAENBPE5 @asiyhosa217 #ajmij 3281 1KLW51NUNVU @vvzxtpcu913 #nlzxw 8910 51KV3OPKPUH8 @fmcnibn776 #ohcopqck 198 UYE70TSA64NI
. |
|