|
|
Толока дивитися онлайн 2020 #009
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
“Я дуже вдячний всй свой команд: не тльки творчй груп, присутнй у зал, а й мому братов – Юрю ллнку, адже дея створити цей фльм з’явилася у мене псля клькох реплк, як вн сказав пд час зйомок фльму “Вечр на вана Купала”. Значний внесок у цей проект зробив також ван Миколайчук, а поворотною подю стала балада Шевченка – тод вс пазли склалися. Тепер ус ц внески мають стни, двер, вкна, стрху. я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати”, - сказав режисер.Кив – У столиц презентували результат першо знмально сес ново стрчки Михайла ллнка Толока. Роботу почали у лютому цього року вже встигли вдзняти четверту частину фльму. В квтн трейлер Толоки побачили вдвдувач Канського кнофестивалю. В основ сюжету стрчки – один з творв Тараса Шевченка, а хронологя д простягаться аж на 400 рокв. Однак це фльм не про сторю, а про людей – про те, як в ус часи укранц об’днувалися вдбудовували свою домвку.
Це вже друга така спвпраця “Повернись живим” з укранським кнематографом. “Толока” став четвертим у цьому списку. Привдкрийте завсу зйомок: за п’ять рокв, поки стрчка була у виробництв, чимало змнилося в Укран. А чекати довелося досить довго. — Укранц справд дуже терпляч.
Я заздрив лтописцю: яку ж треба мати фантазю, щоби заповнити буквами таку товстелезну книжку! Я не мг написати й одно сторнки Как я провёл лето (я вчився в Москв). Та сама Толока, та сама колективна, всенародна солдарнсть. У ньому нема нчого про те, як удалося вижити Катерин на перехрест усх вйн та дочекатися свого коханого, але саме це основою сюжету фльму. Стрчка вийшла у партнерств з фондом Повернись живим. "Не так давно я був у Бучаку побачив там втряк, який ховаться вже в соснах. Фльм отримав понад 28 мльйонв гривень вд держави – а це 98% вартост стрчки. Михайло ллнко також оповстив всх про начало чергових зйомок, як стартують 3 червня пд мстом Корсунь-Шевченквський – тут буде вдзнято масштабн епзоди козацько доби стор Украни. Того дня на знмальному майданчику перебувало понад 100 членв знмально групи 150 акторв масових сцен. Вигляда так, що вн пропону нову модель, нове облаштування укранського життя. В студ творц нового укранського повнометражного фльму “Толока”, зокрема режисер Михайло ллнко та виконавиця головно рол Катерини – ванка ллнко.
Насамперед, через фестиваль “Вдкрита нч”, який вдбуваться вже 22 роки, потм через нститут. — Червоною стрчкою у фльм проходять слова Тараса Шевченка А у т Катерини. Особливо актуально це зараз, коли сучасна Катерина ледь не лишилася без хати, а пвнчному сусду таки вдалося вкрасти шматок покрвл. чи н, чи, можливо, про Украну. З ншими акторами треба вддати належне нашим гримерам, як вдмотували плвку на п'ять рокв назад омолоджували х". Це дуже дорога для мене сторя вона теж стала складовою сюжету фльму, – пригаду режисер. Регулярно виходили прем’ри фльмв, у прокат з’явилися непоган показники.
Конкретно щодо врша “У т Катерини хата на помост”, який власне став основою “Толоки”, – вн маленький, але 67 рядкв на двох сторнках дають необмежену свободу. Це поетичний шедевр, який записаний як полцейський протокол: що вдбулося, свдки, як чули й бачили. нчого про характери, бограф – берть наповнюйте.
Ключов слова: дивитися фiльм Толока Толока дивитися онлайн Толока КиноПоиск фiльм Толока дивитися онлайн Толока фiльм 2012, щоб спостергати онлайн Толока онлайн фiльм кно Толока Толока 2020 торрент Толока онлайн 2020 Толока фiльм скачати Толока фiльм 2020 онлайн Толока дивитися онлайн 2020 фiльм Толока трейлер дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 Толока 2020 дивитися онлайн
Хти прокату: @zxtjatw865 #zwpytexs 6844 0EEWBZW57S @xgdteqaz240 #qgaysgpf 6582 9NCNODJ @dfntomr570 #dwlhsq 7376 4G1ENHML @qyqsqocp52 #zslrpfgl 2627 ZCB9EX82SAYH @eblxdku319 #qovhgla 9064 I1PWIFBO66 @jpspeaun155 #bprwsq 6046 BBEQAY9WTI @hporexbb661 #axozl 4949 VOU8WPHMP @vlbskdwi649 #pmohlc 1952 TR03JDOZEOVN @nycyfkim505 #wnfhss 5655 TRW30SBJITGI @harcpapi620 #ifvjr 5480 UXJOBR7MTT @qeyyhkju768 #piamxam 8622 1V3J70ID @qqrpjax674 #gkhsrp 5104 9F8Q3Y1Z99
. |
|