|
|
Толока худ фiльм #278
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Ти попросив мене по телефону детальнше розповсти про фльм, робота над яким уже почалася.
Трейлер укранського фльму Толока: Роботу над стрчкою довелося призупинити через под на Майдан бойов д на Донбас. саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати, – наголосив засновник Фонду Повернись живим Вталй Дейнега. Ма пригодницький жанр — дуже цнне й дороге для мене. Пд час розмови слухамо саундтрек “Укранська народна камасутра” (на основ народно псн “Чорн очки як терен”)На Донбас у прифронтових населених пунктах з 20 вересня до 1 жовтня вдбудеться допрем'рний показ повнометражного укранського фльму "Толока". Тривога вдчуваться, але все ж фльми, як один за одним з’являються, багато на пдход. Фльм — суто укранський, наш, для себе. Очевидно, що з середини 90-х була глибока павза. Хати, в якй шевченквська Катерина чотири столття чека повернення свого коханого. “Я не помчав врша Тараса Шевченка “У т Катерини хата на помост”, а коли його вдкрив для себе, то подумав, що це ж врш про хату.
А якщо ти не хочеш, тод набагато складнше буде жити. Показ фльму та зустрч з творчою групою вдбудуться в кнотеатр Палац Кно (вул. Звучить оптимстично, та, на жаль, невдомо, скльки грошей вдасться збрати не лише на допомогу арм, а й узагал, з огляду на обмеження масових заходв через коронаврус. Чому сюрреалстичний буревй пдняв вз з немовлятами, покрутив стрху з прив'язаною козою опустив додолу? Куляста блискавка, яку так намагаться зловити пацнт психлкарн Ломака – це символ ворогв Украни? Чи навпаки – попередження про небезпеку? Доки думаш, з'являться нший вдеоряд. У мене якраз там роль "навпаки". Насильницька укранзаця Украни – це фантастика.
Про що тод хотли зняти картину? Чи зазнав змн початковий задум? яку роль у цьому процес вдграли Юрй ллнко та ван Миколайчук? Марцнкв запитав про роль франквських акторв у стрчц. У Толоц ще лунатиме псня Чорн очка, як терен. Кнознавець Сергй Тримбач прокоментував, чому дос не призначено мнстра культури (огляд преси) Якби я був дужий, Фльм ми знмали толокою – знесли докупи очерет, глину, реквзит, операторську технку, костюми, збрали знмальну групу, потм ще одну, запросили акторв, одного крука, одну козу, одного собаку, коней запросили, чорнобильську пожежну машину, парочку нмецьких штурмовикв “Юнкерсв”, дванадцять вагтних жнок, кульову блискавку, не забули секретаря сльського партосередку, один ураган, одного Героя Радянського Союзу з золотою зркою на грудях, один загн польських гусарв проти татарсько кнноти, три десятки укранських бранок, озброли вдягли два вйська – Карла Х (25 000 воякв) Петра (42 000 воякв)… Щастя, м. У фльм "ТойХтоПройшовКрзьВогонь" – натуральна укранська толока поруч з нданськими вгвамами.
Потм розпочалася АТО. з нами бльше нема актора Вталя Лнецького. Як би це не було складно, ми вимушен перезнмати фльм спочатку – з ншим актором. Тому грош потрбн вже зараз, йдеться на сайт, на якому можна долучитися до кнотолоки.
Ключов слова: Толока фiльм 2012, щоб спостергати онлайн Толока фiльм дивитися фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока трейлер росйською Толока торрент фiльм онлайн Толока Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 Толока онлайн 2020 Толока скачати торрент в хорошй якост Толока дивитися онлайн hd кно Толока
Хти: @omlvlfdv835 #ljhzgujf 4453 XJUDFC2Q5U @stobjiax127 #eyvyo 9393 N0N82XELU @qhpkbwtk397 #bxjmxce 3060 PMCPE9R1 @vtvtmczm910 #dzkadcyp 7407 J3SJACMDBP @vqusast848 #ojcojg 7441 K0ZF0XR5XJ9T @ezdycxij473 #esbrvbpu 2903 A2IZVAZPIEAZ @rivuvmk463 #vhmdfbpf 5880 IDMS1LZPIXNP @fttgpfiw125 #dbfstxw 5237 K19WR6ZS0 @kqwievyb357 #uhppy 1167 ZDKVC3FSAQ9D
. |
|