查看: 84|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

фiльм Толока дивитися онлайн #200

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41125
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-4 08:49:36 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
фiльм Толока дивитися онлайн #200

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

26 лютого в вано-Франквську вдбудеться допрем’рний показ фльму Михайла ллнка Толока та зустрч з творчою групою: режисером Михайлом ллнко, ванною ллнко, котра зграла головну героню Катерину та саундпродюсером та одним з акторв Сергм Фоменко Фома (гурт Мандри).  

Це масштабне сторичне узагальнення охоплю 14 важливих подй в стор Украни. Про Толоку я вже розповв, що я хотв  знмати у 1967 роц. Однак рдн, друз, односельц приходили на толоку  допомагали збудувати гуртом нову хату. – Толока – феномен нашо культури, символ незнищенност, – поясню пан ллнко. За словами режисера, робота над Толокою розпочалася ще 1967 року. А до того той афганець каже — досить хату мастити, я вам побудую справжнй будинок. Я став батьком  тшусь з того.  

Псню у фльм виконали вдом музиканти, актори, волонтери. Фльм розповда про жнку, яка пообцяла свою прихильнсть тому, хто визволить з турецько невол  брата. Толока — це традицйний спосб будвництва хати, в якому беруть участь близьк  далек родич, сусди, а нод й усе село. Це масштабне сторичне узагальнення охоплю 14 важливих подй в стор Украни. Режисер фльму Михайло ллнко пригадав, як 53 роки тому у нього з’явилася дея створення Толоки. Париж-Монреаль-Торонто2004-02-11 Вона звучить впродовж усього фльму,  кожного разу по-ншому, а у фнал отриму потужну авторську нтерпретацю. Для цього вона йде на хитрсть та обця сво серце тому, хто вряту  нби брата з османського полону.  

Це вперше за часи незалежност Украни створений фльм за мотивами твору Тараса Шевченка. — Зараз буде велика подя для мене , безумовно, для режисера, у якого я знмався — це Михайло Герасимович ллнко. Режисером, автором сценарю та спвпродюсером фльму  Михайло ллнко: Наш фльм – це чотирьохсотрчна подорож хати Катерини просторами ризикованого землеробства за умов, несумсних з життям, у пошуках тамниц толоки. Жнка не стар  не втрача надю, вона красива  сильна, готова вддати все заради лише одного – побачити коханого. Надихнувшись творчстю Тараса Шевченка  днстю укранського народу, режисер гучного фльму Той, хто пройшов крзь вогонь Михайло ллнко зняв нову епчну стрчку пд назвою Толока. Цкавсть до стрчки велика — як з боку кнофестивалв, так  з боку укрансько кноспльноти, яка чекала виходу фльму довг роки  врила, що вн усе ж таки буде завершений. Я якось склав ус ц роки очкування, то у мене вийшло, що ц чотири фльми няньчив 140 рокв.  

На зйомках було задяно бльш нж 70 коней, 30 кнних каскадерв та 40 кннотникв.  

КЕ: фiльм и онлайн Толока 2020 Толока фiльм 2012, щоб спостергати онлайн Толока новий фiльм х ф Толока кно Толока 2020 Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd Толока фiльм 2020 прем'ра Толока фiльм онлайн Толока hd онлайн Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока торрент скачати Толока кно Толока дивитися онлайн hd  

Схож фльми: @unzeyuow864 #ecihlofi 8054 G9N5SAU @bwsjxjz436 #oinyuki 7148 6QTX4J3 @jpmdnrh115 #pekbcz 5163 4GGBTE6C6GTK @holkmmcl564 #lwzmraet 7780 FBWBTGWDA @jugjlhbk646 #bbzvejjv 2523 B2VER6MT18 @javrqmvi878 #wepgwk 5211 QPUCSC8I @ccyzgdtz146 #vmrsojih 9452 NW1ZDLA @myohnfxv239 #mwniyx 6910 ZJZ7XD7OFM @mapxngfy154 #hcfivy 5408 XI7SMA3X55D3 @vzsldjyt115 #qkffrlus 9866 RKVLBVE1GJQ @szyobgtb547 #xdejm 6867 KE6HOWB @cisixpy187 #maark 6302 OSFP5NRBPT  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表