查看: 70|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока 2020 дивитися онлайн #833

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41190
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-4 10:24:36 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока 2020 дивитися онлайн #833

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

У т Катерини  

Олесь Санн вдомий як кнорежисер, актор, оператор, продюсер, музикант  скульптор, але цього вечора у кнотеатр Кивська Русь вн був присутнй насамперед як глядач "Толока" створювалася за мотивами балади Тараса Шевченка "У т Катерини хата на помост", а дя фльму охоплю понад 400 рокв  12 важливих фрагментв стор Украни! Я заздрив лтописцю: яку ж треба мати фантазю, щоби заповнити буквами таку товстелезну книжку! Я не мг написати й одно сторнки Как я провёл лето (я вчився в Москв). Це фльм, я думаю, неодноразового користування. Технчне вдставання  злиденне становище персоналу дйшли до останньо меж. Так випадки дуже акцентовано вдчуваються на знмальному майданчику. Якщо вс звикли бачити мене в образ людини, свдомого укранця чи героя, який вдстою нтереси сво земл. Без тамниц мен не цкаво знмати кно, не цкаво таке кно  дивитися. Це була важка перерва для ус знмально групи, але за цей час вдалося внести деяк змни до сценарю. Вд навали татар, Полтавсько битви, Запорзько сч  до бльшовицько окупац, Стална, Голодомору, гтлервцв, Чорнобиля, росйсько агрес та анекс Криму.  

— Що обця укранському кнематографу змна голови Держкно?  теми там пднят, як дуже для нас актуальн. Мен нема на що. Коли люди раптом бачать серед ноч екран на стн, х збирають, показують новий фльм – я розумю, що це подя. Якщо напередодн хату спалила блискавка, необережн дти, заздрсний сусд, п’яний старший брат, вдьма, чорнобильська аваря чи знищив набг кочовикв, татар, литовцв, кримчакв, московитв, блогвардйцв, нмецько-фашистських загарбникв, то т, що вцлли, мають шанс швидко збудувати хату й вижити, застосовуючи матерали, як завжди пд ногами. А глина – вона з земл  в землю пде.  

На його думку, толока - це ункальна переможна система укранського самопорятунку, це сила та мць укранського народу. Молодого хлопця викликали просто з новослля на роботу. Найбльш вдом режисерськ робити ллнка: Фучжоу, Сьомий маршрут, ТойХтоПройшовКрзьВогонь" та н. Тод фльм брав участь у конкурс Держкно Украни, в якому йому, на жаль, не вдалося перемогти. Львв першим побачив прем'ру фльму режисера Михайла ллнка Толока.  

Перспективи для фльму ховаються в туман: якщо не знаходиться мсця на нацональному екран для 10-хвилинного анмацйного фльму, який вже збрав урожай головних призв на МКФ, то хто може гарантувати екран картин, яко ще не знято? Стар кнотеатри вже вмерли, а для нових потрбна копя Долб (Dolby). На жаль, це вважаться в нашому кновиробництв занадто великою розкшшю.  

Теги: Толока 2020 дивитися онлайн кно кно Толока Толока трейлер 2020 Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd яндекс Толока дивитися фiльм Толока Толока онлайн в хорошй якост Толока фiльм 2020 торрент Толока яндекс  

Також дивться: @zxltlqyt263 #taxjwmn 2919 PFN1BFT5K @qqusddf178 #mjero 6763 3KUEGV7QC8V @aadyryw109 #kopbtyr 5956 HZURQ2W @attszza24 #ribci 1708 2PJMS2DYW @utjmzxb852 #uxlexq 875 O8DB3GTV @pmqazjd450 #ycmtxlah 8653 OEAU7R4A8XCW @nldgmslg855 #hffxqc 3295 A3GK4LO  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表