|
|
Толока фiльм 2012, щоб спостергати онлайн #841
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Для мене Толока – це сюрреалстична казка, в основ яко не вигадан перекази, а реальна укранська сторя, так хочеться, щоб вона закнчилася, так як вс казки: жили вони довго щасливо. Проте це буде залежати вд кожного з нас. Це найдивовижнше, найсильнше найбльш метафоричне укранське кно останнього десятирччя. Але потрбно визнати, що фльм не розрахований на масового глядача, це мистецтво високого атунку, тож успх у прокат – пд знаком питання. Хоча, ззнаюся, дуже хочу, щоб мй прогноз не справдився ця стрчка збрала якомога бльше глядачв у залах кнотеатрв, адже це буде гарним лакмусовим папрцем не так для картини, як для усх нас. Моя оцнка кнематографчнй притч Толока – дев’ятка за десятибальною шкалою, з примткою: метафорична екранзаця балади Тараса Шевченка вд культового режисера.Нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме!
“Я не помчав врша Тараса Шевченка “У т Катерини хата на помост”, а коли його вдкрив для себе, то подумав, що це ж врш про хату. Тут накше: вчора прилта новина – вже наступного дня одне слово замнються виника зв’язок з сьогоденням. Вперше за часи незалежност на кноекрани вийде екранзаця твору Тараса Шевченка – стрчка знята за мотивами балади У т Катерини хата на помост…, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни. У ролях: ванна ллнко, Дмитро Лнартович, Богдан Бенюк, Олег Примогенов, Сергй Романюк, Мирослав Гай, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Костянтин Войтенко, Тетяна Нагрняк, вгеня Конюх та н. Фльм — суто укранський, наш, для себе.
Якось давно, коли я вчився в школ, мен довелося здити електричкою за маршрутом, який я вивчив до дрбних деталей. Я знав весь сюжет поздки злва вд кол так само, як з правого боку. Власне, саме тут вдповдь на запитання: "Чому геро фльму (включно з собакою) так довго живуть?" Шевченко взагал розглядав вс поколння укранцв як одне ство, сво слова присвячував " мертвим, живим, ненародженим". Творець мене веде за руку, я потрбен тут тут я буду приносити користь. Дво з трьох загинули, намагаючись виконати умови договору, а третьому козаку вдалося врятувати (save) брата (фабула використовувалась багато разв, у тому числ – Рембо, Порятунок рядового Райяна). Толока – це символчне зображення останнх 400 рокв укрансько стор. — Робота над сценарм, власне сюжетом, почалася, коли я гортав Кобзар звернув увагу на твр з двох сторнок. Це неможливо, але в нас це вдбулося.
Це код, який встановлю зв’язки. Принаймн я не знайшов н в поез, н в живопису, н в кно. сторичн постат захоплено граються в фльм вйнушками на театр вонних дй (ТВД). Щоб кожен вдчув (не емоцйно, а серцем) себе частиною укрансько спльноти. Толока – це стратегя виживання Украни, наша зброя проти вон, загарбникв, руйнування укранського села, Чорнобиля.
Головн рол у фльм зграли ванна ллнко, Дмитро Лнартович, Богдан Бенюк, Олег Примогенов, Сергй Романюк, Мирослав Гай, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Костянтин Войтенко, Тетяна Нагрняк, вгеня Конюх, та нш.
Схож ключ: Толока 2020 онлайн Толока фiльм скачати Толока новий фiльм Толока дивитися онлайн 2020 Толока фiльм дивитися Толока яндекс кно Толока дивитися онлайн Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац гугл Толока
Хти прокату: @yxxjzfa640 #ncujlqi 4580 8L99SZ19 @iewxqit135 #jthfrwtw 5821 MR6288RE1G @vwruvjas94 #zfhkhmkx 3784 4PNJXDPV @axzkeed769 #jkvly 6634 5DKYUTX2E @jpuhncgp677 #ajtyn 922 0KSMVXR0P3 @ntjxlaj790 #fujvhbe 3856 M1QOIIB81W @eqzgkcx896 #dlzluxe 2403 YYEOV7ZR4L
. |
|