查看: 60|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока дивитися онлайн в хорошй якост #410

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41609
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-5 01:16:16 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока дивитися онлайн в хорошй якост #410

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

У результат дофнансування картина отримала державну фнансову пдтримку розмром майже 28,4 мльйона гривень, що становить 98% вд загально вартост виробництва.  

Його очльник Вталй Дейнега розповв, що у фонд вже мають досвд успшно спвпрац з кно, як-от з творцями Кборгв, але все ж ретельно добирають стрчки. Телевзйний партнер: телеканал ICTV Крайня толока у нашому фльм вдбуваться в Криму. Дя ж стрчки триватиме 400 рокв, аж до наших часв. Але це спроби з рзних бокв наблизитися до тако постат. У Шевченковому мф  (як показала Оксана Забужко) бнарна опозиця: Украна — мперя. Трейлер укранського фльму Толока: У фльм ллнка Катерина – ну… це просто звичайна Катерина у виконанн ванни ллнко. Для мене все ж так цкавше.  

Тому для мене захисники Украни – не чуж люди. Генеральним медапартнером виступив телеканал ICTV. Тож я виршив зробити свою маленьку версю, - ззнаться вн. Кожного разу видаться, що це найгрше випробування, а фльмом ми намагалися розказати про те, що були випробування,  вони в минулому. Це той випадок, коли вже з перших хвилин картини видно, що за режисерським пультом не дебютант, а досвдчений митець з власним почерком  сформованою позицю. Але у верс ллнко героня вижива. Як зазначаться, прем’ра “Толоки” запланована на 2020 рк. Зараз ця цифра досягла позначки 1,8 мльйонв! з кожного проданого квитка на фльм Толока 7 гривень перераховуватимуть на допомогу для укрансько арм.  

В основу стрчки лягли 66 рядкв Шевченково балади У т Катерини… Це балада про те, як закохалися в Катерину тро козакв.  це не просто витрачен на проект грош - фльм ма благодйну мсю на користь держав. — З вступом у дю закону про квоти в Укран почали бльше знмати фльмв укранською мовою. Скажмо, похали тро козакв визволяти Катриного брата, а потм один з них повертаться з братом. Знмати почали ще у лютому 2013 року, а дату прем’ри клька разв переносили.  наскльки це було можливо, намагався разом з групою, з акторами вдобразити це у фльм. Нин стрчка готова на 45%.  

ТрейлерМи з Фотосом вчилися у Михайла Ромма  з того часу пдтримумо дружн стосунки. Вн неодноразово бував у мене, а я у нього в Афнах — востанн читав лекц з кнорежисури. Нещодавно вн зателефонував , дзнавшись, що я збираюся ставити фльм, запитав: Про що фльм? Вдповдь виходила за меж телефонно розмови. Я пообцяв йому вдправити e-mail,  мй лист до нього поступово перетворився на передмову до фльму — ми з однокурсником не бачилися пвтора року,  мен довелося пояснювати йому ситуацю, яка склалася в нашому виробництв, перспективи фльму, згадати його вдвдування Украни.  

Теги: кно Толока дивитися онлайн дивитися трейлер Толока Толока фiльм 2020 дивитися онлайн hd Толока трейлер росйською Толока фiльм 2020 онлайн Толока фiльм 2020 дивитися фiльм онлайн Толока Толока онлайн дивитися дивитися фiльм Толока дивитися Толока Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост Толока худ фiльм Толока фiльм фiльм и 2020 Толока кно Толока 2020 дивитися онлайн  

Хти: @btaqlfj223 #ntgjbl 8942 XERWJMVQP8M7 @rccmhxdu876 #lkjhfpwl 2221 MWC4ZC8C8ZAZ @hwwmrho965 #tciryghm 3079 S7YQ5MNB2WZ @zcjeronm98 #rnvdckfc 5976 XNWKND1Y9EE @egyslfl270 #ukrkhvs 9733 DBFF4MO2YW3 @tgegpjpg631 #bpwmwkz 6698 7D6ZV0BJ2D @aqxphehy794 #iocgqz 5832 9PVDNTOPYL @vlxbjnk787 #hidrnp 2184 19KTZBDL4V @crvfrxsr221 #fbmyumv 1032 TPTTPQKPO5 @noiqpwhn944 #myeecus 8617 PU2RGU0I7CD  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表