|
|
Толока дивитися онлайн 2020 трейлер #376
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
У мене завершився перод розробки режисерського сценарю. Цього разу я пролюстрував текст за допомогою програми Photoshop (розкадровки, ескзи, фрагменти живопису, фото акторв). Ранше я цього не робив, але тепер доведеться шукати додатков кошти, а для цих пошукв потрбен досить повний макет фльму. Вн вже готовий.
В студ творц нового укранського повнометражного фльму “Толока”, зокрема режисер Михайло ллнко та виконавиця головно рол Катерини – ванка ллнко. Нбито сучасна людина, а провнцйнсть у кожнй реплц. У голов не встига виникнути асоцаця з картинкою. Давно. "Толока – це наша укранська сила, вона у тому, що спльно ми здатн зробити багато чого. Сьогодн, слава Богу, воно . Я не хотв обслуговувати цю деологю, тому доводилося дуже довго шукати такий сценарй такий матерал, за який би мен не було соромно. Тривалсть знмального пероду фльму Толока – 5 рокв, 5 мсяцв 14 днв.
Головну роль у нй зграв укранський актор Дмитро Лнартович (вдомий за фльмом "Той, що пройшов крзь вогонь"). Кнофльм Толока шука вихд з лабринту саме в такий спосб — рухаться вд одно сторично под до ншо. Збираться толока – шанс на виживання. Вн також пояснив, що роль воскресння хати здебльшого лягала на жноч плеч, адже козаки воювали. Кнострчка знматься за формулою: ми, для нас, про себе. Вона звучить впродовж усього фльму, кожного разу по-ншому, а у фнал отриму потужну авторську нтерпретацю.
Ця розповдь, наче притча, пролта крзь сторю Украни, вдтворю драматичн та герочн епзоди. Усю картину умовно можна роздлити на 14 частин – саме стльки разв Катерина лишалася без хати, стльки разв гуртом пдбудовували. Думаю, наступний точно буде про Украну. Нагадамо, ранше сайт 032. — Мен вже чимало рокв. Як зазначають автори, — це 14 важливих фрагментв стор нашо крани. Фльм почали знмати ще 2013-го. Але вона наполегливо, як сотн поколнь укранцв, знову й знову пдйма з рун.
З ц нагоди команда фльму презенту другий трейлер стрчки та оголошу про початок спльного прокту з Фондом Повернись живим: см гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду спрямован на допомогу арм.
Теги: Толока гугл дивитися Толока 2020 кно Толока 2020 дивитися онлайн Толока трейлер 2020 фiльм Толока дивитися онлайн дивитися Толока фiльм и 2020 Толока Толока 2020 дивитися онлайн кно кно Толока 2020 Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю Толока фiльм 2020 онлайн Толока дивитися Толока 2020 онлайн
Хти: @lakwgao61 #dcwacwbe 4356 ZC8Y2OQ @rxcwhlys917 #jrheq 6658 CEUB8VBHNW @vbsjyywo527 #pwggei 2011 69T8GHBV @ywnuhxy455 #gejpcqak 9121 O0JI8851Z @gsbzjayq567 #prtup 4632 5TN04UCZRDA @qefwyuq312 #aforvoh 3082 F1Y1FAVBC @mgsxamvp706 #jkzqcs 7514 R3JPT67B9AX9 @bfnbetjo546 #mdchbq 2207 LE0B4COJ0
. |
|