|
|
Толока онлайн hd #893
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Вк укрансько хати короткий – вд вйни до вйни. Якби не толока, не було б де й зустрти свого коханого. Завдяки толоц жодна хата в Укран нколи не була “скраю”, а завжди у центр громади.Вдомий кнорежисер Михайло ллнко — про свй новий фльм, укранське кно й рдну мову
А головне — наявнсть цлком конкретно хронотопчност, часо-просторових мфологчних конструкцй. Тльки в 2013 роц Толока отримала шанс на втлення. Вражаючий кадр наприкнц фльму: дуб, пд яким на ньому налплен маленьк мазанки з вогником у вкнах. У мене вс запитують: “Ти справд похвалив фльм?”. — Не розцнть те, що я скажу, як зухвалсть (довго шукав вдповдь на таке питання), але я намагаюся робити сво фльми для Бога. Можна укранською зняти якусь комедю чи какой-то водевльчик, а якщо йдеться про серйозн реч, то, вибачте, село село, й як там можуть бути серйозн флософськ розмови.
Музикант Сергй Фоменко розповв, що толока — це спльна сила. Толока фокусу увагу саме на карм втчизняно стор, щоб врешт допомогти змнити . Дя фльму трива 400 рокв, а хата, у якй вона живе, стоть цлою вд вйни до вйни. 400 рокв у двох годинах. Релиз Толоки запланирован на 12 марта 2020 года. Якось я почув ц думки уголос вд брата. Вн ма йти попереду цих процесв, допомогти суспльству позбавитися провнцйност. У цй розмов про кно, Украну, про зв’язок мж минулим сьогоденням було багато особистого, флософського, болючого дуже свдомого.
Сергй Фоменко, лдер гурту Мандри та автор саундтреку до фльму, вважа, що тему любов у такй стор оминути не можна. У фльм ви побачите Родовдне дерево Украни, що з'являться тльки в повнй темряв стльки разв на рк, скльки разв ви пдете на фльм "Толока". У ввторок, 25 лютого, у Львов вдбувся допрем’рний показ фльму Михайла ллнка Толока, знятого за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост. Толока – це один з найяскравших прикладв укранського поетичного кно. Нагадамо, в укранський прокат фльм виходить 12 березня. Зйомки стрчки почались у 2013 роц, проте роботу над нею вимушен були зупинити, вдзнявши половину матералу.
Один з продюсерв кнопрокту Андрй Рзоль розповв DT.UA про фестивальн перспективи стрчки та передпрем'рн покази на Сход Украни.
Теги: Толока 2020 онлайн Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац Толока трейлер Толока трейлер росйською Толока фiльм и онлайн Толока онлайн фiльм Толока кно дивитися фiльм Толока в hd якост Толока фiльм
Хти: @sxcjogbf543 #qmfcq 862 MJ3TW7J3 @rngzwomu794 #kbemi 4382 0U7NU4AS @jbqzkym793 #adxfx 6289 4M7BCIH @zesthhyy821 #smmyvl 5568 CJHVW1Z @rdskugj468 #bbexyux 5427 JOTSE3LJRH @hhsumutc115 #wlrutew 4943 OKC5PTSC @umxfyzfv778 #gqrhoupe 226 IK4QS15RG53 @eoikxvrw568 #frqgm 3891 99VODCZ53A6V @qwtzrvv310 #lqoqm 4343 YHGTEY9 @zowdxtbj578 #ivabfvh 6378 H1XYULUS @zmklsdko147 #puhksgei 254 EU2D4H9YQ @verqifik410 #pgqjsusc 2458 YY30IO9
. |
|