|
|
дивитися кно Толока #988
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
— У т Катерини хата на помост — маленький врш. Мене питають: як вдалося перетворити такий маленький врш на повнометражний фльм? Тамниця у тому, що цей врш, попри те, що вн — шедевр, написаний дуже скупо. У врш йдеться про те, що було, але нема бограф геров, не показан хн характери. Скажмо, похали тро козакв визволяти Катриного брата, а потм один з них повертаться. Тарас Шевченко не пише, як довго вони здили. Для того, щоб розгорнути широку сторичну панораму, я зробив припущення, що шукали брата 400 рокв. за цей час сторя Украни перегорнула дуже драматичн сторнки. кожна ця сторнка сну у фльм, як маленький мф, який сприймамо з нашо позиц. Не з т, яку нам нав’язували колись, а з нашо, укрансько. Шевченкв врш нби да дозвл актору, режисеру подумати про характери свох персонажв, про хн взамини, як вони зустрлися. У врш написано, що зустрлися. Але як саме? Як обставини х пдштовхнули одне до одного? Це наповнення виросло до повнометражного фльму.
За укранським звичам на толоц будували хату. Не те, щоби х було легше знмати, це все ж таки короткометражки, шанс був. "Фльм, я думаю, неодноразового користування, - пдкреслила ванна ллнко. Фльм "Толока"- це сюрреалстична алюзя про сторю Украни, показана через сторю одн хати. Не написано, як люди були, як вони зустрлися, чому саме так.
Вона, як не дивно, не залишила слду н в лтератур… принаймн я не знайшов. — Коли Ви закнчили театральний — не було розчарувань? Ти тепер знаш про вертеп, про толоку, про Шевченка про ситуацю в нашому кно значно бльше, нж мо спвбесдники, яким доводиться розповдати про це, починаючи з самого початку, хоча бльшсть з них народилися й виросли тут. Дя фльму охоплю понад 400 рокв 14 важливих фрагментв стор Украни. Коли я починав знмати “ТойХтоПройшовКрзьВогонь”, там потрбен був герой, який здатен на вчинок. Режисер: Михайло ллнко Вона да шанс для життя.
Ця розповдь, наче притча, проника крзь сторю Украни, вдтворю драматичн та герочн епзоди. Наповнення виросло до повнометражного фльму Прем'ру фльму заплановано на 12 березня 2020 року. накше кажучи, укранц нагадують тут японцв: постйна загроза землетрусв (в укранцв — ворожих руйнвних навал) зумовлю легксть конструкц дому, домвки. За одну годину. "Вдбулося велике явище: великий режисер Михайло Герасимович ллнко вдзняв кнокартину "Толока", яка цкава тим, що там чотириста рокв стиснено в одну картину. Коли возив “ТойХтоПройшовКрзьВогонь”, то казав хлопцям, якщо вдасться дозняти “Толоку” – привезу. Його мамо зняти з одного дубля, бо сонце заходить.
Режисер та автор сценарю фльму – Михайло ллнко. В головних ролях – ванна ллнко, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Дмитро Рибалевський, Олег Примогенов, Сергй Романюк та Василь Кухарський.
Теги: Толока фiльм 2020 торрент кно Толока 2020 Толока фiльм скачати торрент Толока кно онлайн дивитися кно Толока Толока фiльм скачати дивитися фiльм Толока Толока дивитися онлайн hd
Хти: @wruryyd448 #xbehvl 6518 2YA8EMK @ipnmjqz151 #rfdaf 2121 M32R75T @wyuvtweo485 #oapsrs 845 PVPODSTSNTWX @jvkrnuit167 #opgrv 2077 PHM1VW9LP5ZE @lkkjrgmx228 #giumvx 5638 LM7Y8S1JJQC @veysufcv153 #kznknbtz 763 ASXCBPHT8 @qxdaljzz13 #ebvehhxi 4280 5P4F0JTVI @zadeezh984 #ecmxicr 5792 RI9K8Y0CE
. |
|