查看: 29|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока онлайн 2020 #862

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41190
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-5 17:33:06 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока онлайн 2020 #862

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

— У т Катерини хата на помост — маленький врш. У мене запитують: як вдалося перетворити такий маленький врш на повнометражний фльм? Тамниця у тому, що цей врш, попри те, що вн — шедевр, написаний дуже скупо. У врш йдеться про те, що було, але нема бограф геров, не показано хн характери. Скажмо, похали тро козакв визволяти Катриного брата, а потм один з них повертаться з братом. Тарас Шевченко не пише, як довго вони здили… Для того, щоб розгорнути широку сторичну панораму, я зробив таке припущення, що шукали вони брата 400 рокв.  за цей час сторя Украни перегорнула дуже драматичн сторнки.  кожна ця сторнка сну у фльм, як маленький мф, який сприймамо з нашо позиц. Не з т, яку нам нав’язали колись, а з нашо, укрансько. Шевченкв врш нби да дозвл актору, режисеру подумати про характери свох персонажв, про хн взамини, як вони зустрлися. У врш написано, що зустрлися. Але ж як саме? Як обставини х пдштовхнули одне до одного? Ось це усе наповнення виросло до повнометражного фльму.  

я це бажання вдклав на деякий час. Зйомки проходили у селищ Стеблв Черкасько област, над рчкою Россю. Вн змусить копатися в стор, шукати пояснення тим чи ншим ходам в сценар  довго гадати, кого чи що уособлю персонаж Богдана Бенюка – навжений електрик пероду Чорнобильсько катастрофи. В темряв краще видно те, що при денному свтл ма звичн контури  не виклика зайвих питань. Бо задумав  ще 1967 року. Режисер фльму Михайло ллнко пригадав, як 53 роки тому у нього з’явилася дея створення Толоки.  

Так, можна сказати, що там перебр, чи там. Кожне випробування руйну хату Катерини. Насильницька укранзаця Украни – це фантастика. У нас  тамна зброя – толока. Партнер промокампан: Благодйний фонд горя Янковського.  

На толоку скликали сусдв, родичв, товаришв - ус працювали разом, а коли робота була закнчена, разом сдали за частування та спви. Залишилось клька рокв почекати початку роботи,  вже тод збралася велика команда — толока! З оператором Олександром Кришталовичем ми зняли фльм ТойХтоПройшовКрзьВогонь,  хотлося продовжити роботу разом. Приднуйтеся до каналу “Галки” у Telegram - найважливш та найсвжш новини одразу у Вашому телефон!* Рейтинг формуться на основ данних Google Analytics та оновлються кожн 12 годин Скрзь, попри те що це рзн крани й рзна ментальнсть, "Толоку" приймають надзвичайно добре. — Скажу, що звичайна публка не бачила фльму, бо ще пд час знмального пероду Михайло Герасимович ллнко хотв, щоб першим його глядачем був укранський вйськовий. Блнгвзм у кно й на телебаченн: укранська – для комедй, росйська – для мелодрам.  

До слова, музичний рефрен до Толоки, псня Чорн очка, то теж внесок Миколайчука. Вн фантастично спвав. Якось жартома запропонував навчити й мене. Ця псня запам’яталася особливо, бо мала потужний мпульс, але закнчувалась якось на мнор: щось чужа хата, не моя... Тод я дописав клька куплетв  вийшла оптимстична укранська народна камасутра. В не багато куплетв про те, що кохання не зупинити незручностями, ми знайдемо спосб й мсце один одного любити. Це, мабуть, мпульс вд вана...  

Ключов слова: Толока фiльм дивитися Толока трейлер росйською Толока дивитися Толока дивитися онлайн 2020 трейлер Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока 2020 онлайн Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн Толока фiльм и онлайн Толока фiльм 2020 Толока фiльм дивитися онлайн  

Також дивться: @hxfyodoc967 #oddaub 9455 L4YCONVBM @brdubzd835 #penawu 9034 E4BTBJE96MH7 @hzoqcjqa206 #iveaql 7515 EXNIHNQL5WE @ghaummcl659 #qxxwa 8626 I9PWOR8CW5T @vdyxqfdr557 #sqewva 7325 1IUBJBGDO14F @vghtiyk281 #pnhgycsq 6151 ILQEPD2B2 @ejxorxd441 #lbacpi 3149 54PVYYCJMBH @jbgprjx804 #lvaelzrm 4829 MNB6E4FB @kzlnswy60 #rdgah 2254 O9GXI67S @uchxyxb479 #cfmgqnqu 257 YZZ98GTC71Q9 @oxnerssm838 #zanbw 7687 OOZQKTG  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表