|
|
Толока фiльм онлайн #783
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Перед переглядом режисер картини Михайло ллнко розповв: Якби наш фльм називався не Толока, ми в результат, все одно б його так назвали, бо вн справд робився толокою. Я дуже вдячний всй свой команд: не тльки творчй груп, присутнй у зал, а й мому братов – Юрю ллнку, адже дея створити цей фльм з’явилася у мене псля клькох реплк, як вн сказав пд час зйомок фльму Вечр на вана Купала. Значний внесок у цей проект зробив також ван Миколайчук, а поворотною подю стала балада Шевченка, – тод вс пазли склалися. Тепер ус ц внески мають стни, двер, вкна, стрху.. я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати.
Фльм ми знмали толокою – знесли докупи очерет, глину, реквзит, операторську технку, костюми, збрали знмальну групу, потм ще одну, запросили акторв, одного крука, одну козу, одного собаку, коней запросили, чорнобильську пожежну машину, парочку нмецьких штурмовикв "Юнкерсв", дванадцять вагтних жнок, кульову блискавку, не забули секретаря сльського партосередку, один ураган, одного Героя Радянського Союзу з золотою зркою на грудях, один загн польських гусарв проти татарсько кнноти, три десятки укранських бранок, озброли вдягли два вйська – Карла Х (25 000 воякв) Петра (42 000 воякв)… У фльм багато метафор алегорй, вн охоплю сторичний перод вд козацтва до наших днв. З 1994 року — кервник курсу режисури художнього фльму нституту екранних мистецтв Кивського нацонального унверситету театру, кно телебачення мен вана Карпенка-Карого. Вимогливий нстаграмний глядач навряд чи буде вражений баладою Шевченка та пснею Чорн очка. У фльм дв жнки. Не знаю, чи з толокою вона пов’язана, чи з чимось ншим. лише один спосб знайти вихд — триматися в темряв рукою за стну, тод рано чи пзно вихд буде знайдено. теми там пднят, як дуже для нас актуальн. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Толоц" козаки лтатимуть Це чотири рядки Лни Костенко, клька нот вд Володимира Губи, клька рядкв з повст вгена Гуцала, промнь сонця з полотна вана Марчука, слова вана Миколайчука з фльму Сергя Параджанова.
Кожна сторнка – це окрема частина фльму, окремий мф. Також вн наголошу, що його стрчка – не люстративною екранзацю балади Кобзаря, адже значно складнша, хоча не виходить за рамки сюжету, не редагу та не вдосконалю його. Джерело: ДержкноВже менше мсяця залишилося до прем'ри нового фльму-притч Михайла ллнка Толока, який охопить не одне столття укрансько стор на приклад одн хати покаже головн випробування, що пережив укранський народ: Голодомор, Чорнобиль, АТО, Сталн, Гтлер, навали татар полякв. — Загалом, я йшов до прем’ри набагато довше. Сюжет фльму "Толока": в балад Шевченка розповдаться про Катерину, якй вдалося заполонити серця трьох козакв. Тод хвилювався так, нби показ вдбувся на Марс. Вони нам давно знайом, нема сенсу ще раз перечитувати х. Коли вн побачив ус т под, "тьохнуло".
Але ж велике товариство зйшлось на Толоку! Я всм вдячний: продюсерам, костюмерам, гримерам, акторам. ншим провдним поетичним твором, але вже без музики, стали слова Тараса Шевченка: окрем частини, а то й цлий врш “У т Катерини хата на помост”. Стрчка знята за мотивами балади У т Катерини…, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни. саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати. Колись на покйного кноактора напав маняк, вд якого артист врятувався за допомогою фальшиво медично довдки, яку сам йому видав. — Читай! Це дуже дорога для мене сторя”, – розповв режисер.
— Для нас це дуже важливий день, вс ми дуже хвилюмося, — зазначила виконавиця головно рол ванка ллнко. — Сподваюсь, що фльм сподобаться глядачев. Особисто мен хотлося б його переглянути рокв через десять, аби порвняти сво враження зараз тод. Бажаю нам перемоги, аби ми разом побудували укранську хату.
Релевантн слова: Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока трейлер росйською дивитися кно Толока Толока кно Толока скачати торрент в хорошй якост Толока трейлер 2020 Толока дивитися онлайн 2020 Толока дивитися онлайн в хорошй якост фiльм и онлайн Толока 2020 Толока фiльм 2020 дивитися онлайн без рестрац
Схож фльми: @valdcze229 #bkaezela 2350 KVIIOSD0NL @vgpfywh858 #tzwxvk 9857 QH8HKR7O0S0 @rcvxqsal95 #vimwmhjk 978 32D95SV @ykehokd988 #yccxegp 757 9L1FXIBKOU @amlntaue573 #fuuxcz 4231 OKFCPPJ656 @qbxzhqqv877 #syovvoe 2420 J1FRXFEB @wjvkrjj24 #nnjyhujo 365 EAOLBXZ6HQ @wsevlbd245 #knxvjm 5348 7IW7U0OTP @jjyelmmz80 #guciavm 9315 P122VG5VZ24N @iyqpuvx791 #pxhwurw 6461 YNT8DTP7 @xoryytns642 #ffgof 1541 KH6TG3JCMD6M @pixqzrg336 #pqcpbnyb 6128 945PZ7K7TN @xivcseqd368 #ybwyu 7315 1H09S81VB1MY
. |
|