查看: 71|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока 2020 #794

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41609
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-5 21:12:31 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока 2020 #794

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

— У фльм справд дуже багато символзму, але, як виявляться, вн заснований на реальних сторях з життя... Трагчних, кумедних, практичних, але реальних. Як той епзод, де герой, якого гра Богдан Бенюк, дереться на електричний стовп й у пвлтрову банку ловить кулькову блискавку, аби лкувати нею людей...  той образ знахаря,  образ козака-писарчука переда характер укранцв, вмння дивним чином перетворити, обернути небезпеку соб на користь. Може, то   наш вихд з замкнутого кола страждань?  

— Першою почала працювати моя донька ванка ллнко (у фльм Катерина), коли навчилася читати. ншим провдним поетичним твором, але вже без музики, стали слова Тараса Шевченка: окрем частини, а то й цлий врш “У т Катерини хата на помост”. бля Чорнобильсько АЕС у 1986 роц. Фльм — суто укранський, наш, для себе. Фльм почали знмати ще 2013-го. Тому для мене ця стрчка, немов клубок з нитками, розмотуючи який вдкриваються все нов  нов смисли, адже одразу ус меседж не розгадаш. В листопад 2014 року старту спльнокошт-кампаня на пдтримку фльму Важко розлучатися з фльмом, який забрав у мене стльки рокв.  

У столичному кнотеатр “Кивська Русь” вдбулася прем’ра фльму “Толока” Михайла ллнка - з нагоди виходу стрчки у широкий прокат, намченого на 12 березня. Саме такий перод описаний у стрчц. “Це коротенький твр Шевченка на дв сторнки. Коли я був у Болгар, до мене пдйшов один режисер, який намалював мен дуже сумну картину. Цей фльм особливий. Вн да розумння для сучасних укранцв, що ми мамо шукати позитив у будь-якй, навть безвихднй ситуац, – каже Фоменко.  

Якщо хтось з вас бачив хоча б один з перелчених фльмв, той зна, що ллнков притаманний стиль такого соб фольклорного “магчного реалзму”, де поднуться реальне з мстичним та символчним. — Толока ма багато тамниць. ua, ллнко ззнався, що дея створення фльму прийшла до нього багато рокв тому. 400-рчна сторя нашо стражденно земл, яку паплюжили, намагались використати та знищити. До попкорну ще не дйшов, але  в ньому нчого страшного нема (смться). Картина створена за мотивами балади Тараса Шевченка “У т Катерини…”  охоплю 400 рокв драматично стор Украни. Стрмкий бг сюжету двч зупиняться, щоб краще роздивитися геров фльму у найдраматичнш хвилини хнього снування. Навть не знаю, що сказати…За дв години у стрчц Толока показав чотириста рокв укрансько стор режисер Михайло ллнко.  

"Для мене ц перегляди були дуже великою пдтримкою. Адже фльм знмався довго, см рокв,  вже хотлося зрозумти, як вн буде сприйматися", - ззнався режисер.  

Ключов слова: Толока КиноПоиск подивитися фiльм Толока Толока фiльм скачати торрент кно Толока 2020 Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока фiльм фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока скачати торрент Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн Толока дивитися фiльм онлайн Толока онлайн дивитися  

Хти: @frojujhk569 #rjpgp 4338 WMBWG3B8XKA @jrlmepr379 #mijua 1901 TEYQX77 @vwiyuit265 #tjdkfps 7243 UXJEBRNL @ksndnmx717 #rschsaec 342 FZ9Z7QX6 @hwtoppaf864 #snqegtl 3592 4ZG9K5P2L @glfyvleh544 #adlxgrnh 5545 6J6P1GBR @xsqchsv71 #eluqd 1928 W3CJCNEOJ  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表