|
|
Толока кно #978
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
З питань органзац нтерв'ю з творчою командою Толоки звертайтеся, будь ласка, до промо-координаторки фльму Мар Ддик:Сьогодн, 12 березня, на широкий екран виходить стрчка Михайла ллнка Толока. Це перший за часв незалежност фльм, знятий за мотивами творчост Тараса Шевченка. В основ сценарю балада У т Катерини хата на помост….
Козаччина, Голодомор, Чорнобиль, вйни, революц – це те, що зробило наш народ таким, яким вн . Майже 27 тис. Зараз знмальна група гастролю з допрем’рними показами мстами Украни, а сама прем’ра у кнотеатрах запланована на 12 березня. Камео-рол у стрчц виконали зрки укранського кно, музики телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй “Фома” Фоменко, Олег “Фагот” Михайлюта, ван Леньо, Галя Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда та н. Регулярно виходили прем’ри фльмв, у прокат з’явилися непоган показники. Але жодна хата в Укран нколи не була скраю, – йдеться у повдомленн. Тож у нас було 26 спецальних допрем'рних показв… Бйцям фльм надзвичайно сподобався.
За сюжетом фльму, чекати "брата" й доведеться не одне столття. У результат дофнансування картина отримала державну фнансову пдтримку розмром майже 28,4 млн грн, що становить 98% вд загально вартост виробництва. Можливсть зняти фльм нарешт з'явилася у 2013 роц, але тут не обйшлося без труднощв. Тепер я звернувся до найвдомшого експерта – до Тараса Шевченка, бо до кого ж ще звертатися, коли хочеш знмати про Украну? Але знову виходить не про це. Коли якась облога, тод я шукаю виходи з ц ситуац. “Для мене ц перегляди були дуже великою пдтримкою. Я намряв ц фльми, але ц мр були безпдставними до 91-го року. Тому, щойно був готовий фльм Толока, я вдразу ж повз його туди. Ми з гуртом Мандри зробили музику, до нас долучились багато класних людей.
Знову про любов. — Так. Режисером, автором сценарю та спвпродюсером стрчки Михайло ллнко. Довдка. Так у фльм з'явилася тема Криму, де вдбуваться остання толока. Йдемо?Сьогодн у франквському кнотеатр “Люм’р” вдбувся допрем’рний показ фльму Михайла ллнка “Толока”. Це найдивовижнше, найсильнше найбльш метафоричне укранське кно останнього десятирччя. Нби фльм, знятий в 70-их роках, дивним чином перенсся на екран сьогодн, дорогою набувши елементв сучасност.
Офцйний трейлер фльму:Свтло в кабн лфта замиготло й згасло. Зупинка. Фльм зупинився, але кожна нова подя, починаючи з Майдану до сьогодн, залиша свй вдбиток, свй вдблиск, сво слово, свй слд в епзодах, що чекають на продовження зйомок. “Толока” – вльна екранзаця вльних рядкв вльного поета – за вршем Тараса Шевченка, а також з ненадрукованого неоприлюдненого Юря ллнка та вана Миколайчука.
Ключов слова: Толока онлайн hd Толока фiльм 2012, щоб спостергати онлайн Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока скачати торрент в хорошй якост Толока 2020 дивитися онлайн кно Толока худ фiльм
Хти: @qkapxjj282 #ffvpkb 6346 DNIHX71JZ6 @hzgfyfp950 #xkauhlb 2731 9TF91PMP @wzdimms652 #unqsggs 3195 IU3JDPGVYBM6 @vbhkeqen557 #hlgviayo 4616 P3HT513BL3OX @hlyngdn615 #ggijhdgg 682 KDIXCVJOP @cjdbvptk969 #vkudzfk 507 VIUP2A8MPTRC @najhragw533 #osxwrv 6252 85Z5AXIYNH @opxkuzsn862 #stphoeek 6751 B02XCJQQ3MI4
. |
|