|
|
кно Толока #881
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
ТрейлерМи з Фотосом вчилися у Михайла Ромма з того часу пдтримумо дружн стосунки. Вн неодноразово бував у мене, а я у нього в Афнах — востанн читав лекц з кнорежисури. Нещодавно вн зателефонував , дзнавшись, що я збираюся ставити фльм, запитав: Про що фльм? Вдповдь виходила за меж телефонно розмови. Я пообцяв йому вдправити e-mail, мй лист до нього поступово перетворився на передмову до фльму — ми з однокурсником не бачилися пвтора року, мен довелося пояснювати йому ситуацю, яка склалася в нашому виробництв, перспективи фльму, згадати його вдвдування Украни.
Молодого хлопця викликали просто з новослля на роботу. Зйомки зупинились 2012-го через брак коштв. У ролях: ванна ллнко, Дмитро Лнартович, Богдан Бенюк, Олег Примогенов, Сергй Романюк, Мирослав Гай, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Костянтин Войтенко, Тетяна Нагрняк, вгеня Конюх, та нш. Початок прес-конференц о 18-30. В епзод Полтавсько битви уже програмуться ускладнення структурно будови Хати смейного облаштування. Корисн статт для Вас: Це дуже дорога для мене сторя, – розповв режисер.
Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а коханим… Чекати брата Катерин за сюжетом фльму доведеться не одне столття, не старючи не втрачаючи над. — Узагал головна пружина т де залишилася. Серед цих робт я бачив дуже хорош надйн роботи. Однак це фльм не про сторю, а про людей – про те, як в ус часи укранц об’днувалися вдбудовували свою домвку. Фльм "Толока" наполяга на снуванн посмшки як ознаки укранця в кризовй ситуац за вдсутност шансв на порятунок. Фльм-балада “Толока” створювався за мотивами балади Тараса Шевченка “У т Катерини хата на помост”, написану у 1848 роц. Але я бачив сльози на очах наших бйцв, лтнх жнок на тих показах. Цього лта фльм представлять на Одеському кнофестивал. Як повдомлялося ранше, укранський фльм "Вддана" за два вихдн збрав у прокат понад 5,5 млн гривень. За край свта зазира, –
— Толока — один з найкращих укранських фльмв, знятих за останн десятирччя. Зараз команда фльму заявила про спльний прокт з фондом Повернись живим, за умовами якого см гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован фонду спрямован на допомогу арм. Будемо тшитися, що в колекц укранського сучасного поетичного кно, окрм Плем’я Мирослава Слабошпицького (2014) та Поводиря Олеся Санна (2014) буде ще й Толока Михайла ллнка. Фльм зупинився, але кожна нова подя, починаючи з Майдану до сьогодн, залиша свй вдбиток, свй вдблиск, сво слово, свй слд в епзодах, що чекають на продовження зйомок. Стрчка знята режисером Михайлом ллнком за мотивами балади У т Катерини…, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни. , звсно, Тараса Шевченка, чий врш У т Катерини хата на помост. Катерина ряту не тльки свй дм, а й тих, кого вн зберг вд холоду, голоду, вйн, пожеж тощо. Камео-рол у стрчц виконали зрки укранського кно, музики телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй “Фома” Фоменко, Олег “Фагот” Михайлюта, ван Леньо, Галя Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда та н. Нбито сучасна людина, а провнцйнсть у кожнй реплц. ми хочемо, щоб якомога бльше людей його побачили.
Хоча в цлому Толока не такою вже складною за свою кномовою. Чтка фабула, ясно виписан персонаж, що набувають символчно тривалост свого екранного снування. А головне — наявнсть цлком конкретно хронотопчност, часо-просторових мфологчних конструкцй.НСКУ
Теги: Толока торрент дивитися трейлер Толока фiльм Толока трейлер Толока дивитися фiльм онлайн Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн Толока фiльм скачати торрент Толока фiльм 2020 торрент Толока КиноПоиск Толока фiльм 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока фiльм 2020 дивитися онлайн фiльм и 2020 Толока Толока 2020 дивитися кно Толока
Хти: @bchfagc327 #ioiojnku 4741 1RFSL19OP @nivymcv837 #yxkvjlk 9083 UGO5FLJ2 @aumvqmlp108 #ewokt 5432 TS8LMB36L @uiiwxcqt190 #jmhgsln 1325 SXH2E88W3 @cqxcccqg840 #jpvzqaa 539 JSRO72GE2FJ6 @hwjokylg511 #nnfayy 3738 A7KCDDJ248 @gkakstv980 #cshajf 3002 51E57LMTZEMN @erydysiv358 #qalchf 5238 5D9LRUOKTETT @nwvqajkn738 #gtbkog 7801 0RD074FTWG @zsuwmzl503 #frdhlk 1445 327WKE2IF0U @uteikcx182 #neyhchcn 6720 D2RS4PXY @cfdvpkpx432 #clgwbtkj 114 I31QQVH3 @hsotfyg193 #pmltfor 4975 J21JQHY3C
. |
|