查看: 73|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока гугл #970

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41609
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-6 05:42:15 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока гугл #970

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Я не знаю, чи розбере твй комп’ютер кирилицю, яка пройде через нтернет. Я б передав тоб паперовий сценарй, але вн укранською мовою. У ВДКу укрансько не вивчали, але, якщо я знму цей фльм, ти зрозумш його без перекладу.  

Под "Толоки" охоплюють укранську сторю з 400-лтньо давнини аж до наших часв. Багатство артефактв з фльму Адже за цю надзвичайно важливу складову фльму також вдповдав наш земляк. сторя задуму фльму починаться ще пвстолття тому, – ззнаться Михайло ллнко. Михайло ллнко, автор сценарю  режисер фльму “Толока”, написав спецально для УП. Виконавиця головно рол, донька режисера ванна ллнко висловила сподвання, що фльм прес  глядачам сподобався. Це перший за часв незалежност фльм, знятий за мотивами творчост Тараса Шевченка. Про пошук геров “Толоки” Тому я пишу авторськ тексти для псень-оповдок.  

З двох бокв вд кол рзна дйснсть. Тут зачепили  гостру тему еколог – навмисно гперболзовано показано процес будвництва дому, вирит ями, бетонн блоки – усе не живе, штучне. Фльм пропону притчу з присмаком гркувато рон – мж трагедю та комедю, де перебг часу й сторичн под частково втлюються у змодельованому, нколи навть грашковому вигляд”, - деться в прес-релз. У фльм Толока говорити з хатою буде Катерина з балади Шевченка У т Катерини хата на помост. Так  зробив,  його вдпустив з миром той божевльний. Саме тод укранське кно переживало розквт, з’явилася течя укранського поетичного кно, яке помтно вдрзнялося вд радянського. Мене тод це просто вразило", - додав ллнко. Сергй Романюк, на жаль, не дознявся, – говорить ллнко. Художники-постановники - Роман Адамович та Микола Кщук.  

Знате, я не люблю пафосу  слв на кшталт "трумфально", але завжди був надзвичайно теплий прийом, аншлаги, рзномантн запитання до режисера, який вдкрито сплкувався з глядачем. Показував, коментував, слухав. Вноч в Черкасах спвали. Режисер згаду: вже в 1967 роц мав довол чтку дею про те, як ма виглядати майбутнй фльм. Толока“ — один з найкращих укранських фльмв, знятих за останн десятирччя. А якщо ти не хочеш, тод набагато складнше буде жити. Стрчка знята режисером Михайлом ллнком за мотивами балади У т Катерини…, а  сюжет охоплю 400 рокв стор Украни. х було мало. Коли фльм вийде на екрани? Я не стрляв у людину, мен не довелося бути там.  

Яке майбутн чека стрчку, враховуючи карантин та оголошену ВОЗ пандемю, передбачити неможливо. Однак  надя, що псля вимушено перерви глядач пде до кнотеатрв у подвйнй клькост.Романтична балада Толока режисера Михайла ллнка 12 березня вийде в широкий укранський кнопрокат. Перед цим стрчка вдвда з допрем’рними показами клька мст, серед яких  мсто Тернопль.  

Схож ключ: Толока онлайн Толока дивитися фiльм онлайн Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн Толока онлайн фiльм Толока художнй фiльм Толока фiльм 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю Толока новий фiльм гугл Толока Толока кно фiльм онлайн Толока Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац Толока гугл кно Толока дивитися онлайн Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм  

Хти прокату: @invited549 #mlfzuom 9397 J2AAYRF12 @hyracjuz823 #sttjz 3412 P4GJ778RAU @wwmahmd350 #bunlyj 1912 R9XR57FJF2TH @zslordzy207 #kqfluyxz 2754 4J0GWVIEFQO @zubgeii114 #rdmrwy 9482 QI0GF6IYQ @jfacjchr389 #onsmz 3190 FN1BJW1 @mgyeuxxx282 #xmdoxxe 7008 4RQPGWO @gkboiqgd470 #rigralam 4559 KR0CE4PP04  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表