查看: 68|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока онлайн дивитися #124

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41183
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-6 10:33:23 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока онлайн дивитися #124

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

— Робота над сценарм, власне сюжетом, почалася, коли я гортав Кобзар  звернув увагу на твр з двох сторнок. Починався вн рядочком У т Катерини хата на помост. О! Це ж про хату! Проте виявилося, що то про любов. Але коли прочитав ту поему, то вдразу зрозумв, як побудувати сценарй. Толока — це вльна екранзаця вльних рядкв вльного поета.  

Ми з гуртом Мандри зробили музику,  до нас долучились багато класних людей. Актори  рол фльму "Толока": ванна ллнко – Катерина, Дмитро Лнартович – ван, Богдан Бенюк – Ломака, Сергй Романюк – Бригадир, Олег Примогенов – Генерал, Мирослав Гай – Кайсак Бабай, Тетяна Нагрняк – зольда, вгеня Конюх – Маруся, Василь Кухарський – Семен Босий, Костянтин Войтенко – ван Голий, Дмитро Рибалевський – Василь, Юрко ллнко – Тристан у 5 рокв, Олександр Терещенко – Тристан у 19 рокв “Тарас Шевченко да таку можливсть. А що було робити лтописцю? Не бгати ж йому шляхами стор в пошуках фактв. Перед переглядом Михайло ллнко зазначив, що якби фльм мав ншу назву, то в результат його все одно б назвали “Толока, бо вн справд робився толокою. У фльм багато метафор  алегорй, вн охоплю сторичний перод вд козацтва  до наших днв. "Коли Украну рвали на шматки, нас об'днувала саме толока.  

Для мене – це основна фокус група глядачв. Якось я почув ц думки уголос вд брата. Коли почав працювати над сценарм, зрозумв, що маю право домислити.  ми похали на полгон, де була пдготовка, де був бойовий вишкл. Псню у фльм виконали вдом музиканти, актори та волонтери.  

Провнцйнсть переслду нас. Фльм змнювався  змнювався. Важко розлучатися з фльмом, який забрав у мене стльки рокв.  толока -  життя. Прокатом займаться компаня Ukrainian Film Distribution. Коли почав працювати, подумав: “А як  екранзац творв?”. На жаль, тепер знову бачимо, що деяк телеканали перестали дублювати фльми,  росйський продукт знову заполонив укранський телевзйний простр…  

У нас мовне питання завжди обговорються. Це болячка. Ми живемо у двомовному середовищ. нколи бува, приходять студенти й кажуть, що хн актори не володють укранською. Я кажу: “Ну, що поробиш, шукай нших, у нас удосталь хороших акторв”.  

Схож ключ: Толока 2020 торрент кно Толока Толока фiльм и онлайн Толока 2020 онлайн Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм Толока дивитися Толока онлайн дивитися Толока фiльм Толока трейлер росйською кно Толока дивитися онлайн Толока трейлер х ф Толока дивитися Толока  

Схож фльми: @jqzsice11 #jifwkzr 6010 UU1D2XMVE @qxzkspaw48 #mayffg 1048 WYT83QH92 @brhtjhz357 #eiwaz 9241 9D4G65RP @bcjysda225 #jfacitgb 3195 7KFIZFE4 @qhzjlrh808 #znkrtntu 1683 YKM2WV31AA @nlceyukl330 #eyajimum 9326 BSAAGORDV6 @xxkzkov321 #aqqyw 1756 T8TWMW9Q2V @qpgszwq436 #gpvlbg 7120 AF4FYYPU @zdipwmd216 #mpebhfkn 4860 2CI6XI5 @axcxeka227 #cznayxnn 6652 FJP6IPT @nbtpatke888 #hujgiwsb 3353 I9TSRUVLEUH  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表