|
|
Толока онлайн #610
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
У кожному з цих фльмв репетиця “Толоки”. У “Фучжоу” – хата, що пливе посеред моря разом з хазяном, який не може кинути. У фльм “ТойХтоПройшовКрзьВогонь” – натуральна укранська толока поруч з нданськими вгвамами. Навть у цлком урбанстичному “Сьомому маршрут” поранений боць посеред пустел за лчен секунди буду хату, вк яко вд народження до смерт – лчен хвилини.
“Для мене ц перегляди були дуже великою пдтримкою. Важко соб уявити ншу культуру, де на найвдомшу лтературну постать був накладений мораторй на пв столття. Пробував вступити перед першою армйською службою до театрального вишу, але не мен забракло балв. “Трива допрем'рний показ повнометражного укранського фльму "Толока". Нам це не потрбно. У головних ролях: ванна ллнко, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Олег Примогенов, Сергй Романюк ось, нарешт, 12 березня 2020-го року фльм вийде у широкий прокат. я не знайшов в поез, я не знайшов в живопис, хоча це дуже красиво. Можливо, зараз було б непоганим внеском сучасн урбанстичн стор. Що стосуться тзеру, то його загальний план, спецефекти, масов сцени презентують Толоку як картину, що виробляться за професйними свтовими стандартами, але з укранською душею.
— Загалом, я йшов до прем’ри набагато бльше. Сюжет: Провдною ниткою сюжету слугу сторя стосункв Катерини Василя. Коли я був у Болгар, до мене пдйшов один режисер, котрий намалював мен дуже сумну картину. Чарвна посмшка акторки Римми Зюбно. Щоразу, яке б лихо не пронеслось не зруйнувало домвку, знову знову знаходить сили пднятись жити. Мен важко вдокремити фльм вд подй. Фльм почали знмати ще 2013-го. Врш Шевченка — то поетичний шедевр, на який звертали увагу у свох дослдженнях Максим Рильський, Михайло Драй-Хмара. Складнощв реалзац де додало те, що розпочався Майдан, а згодом вйна, тож укранцям було не до культури, збрати решту 14 мльйонв на “Великй де” не вдалося.
Зазначимо, що в фльм, як в балад Тараса Шевченка Катерина обця трьом козакам стати дружиною тому, хто звльнить з полону брата. Наша укранська сила – в тому, що ми можемо дяти спльно. Кожне випробування руйну хату головно герон Катерини. Мар'нка, м. Планувалося 12 показв, а вийшло 26. Зупинка. Фльм передбача притчу з присмаком гркувато рон — вд трагед до трагед через повний спектр нших жанрв, у тому числ комедю, абсурд, клп — у виконанн акторв, коней, кз, дтей, протехнчних димв, музикантв, каскадерв, кулястих блискавок, персонажв лялькового театру, анмац. У широкий прокат романтична балада режисера Михайла ллнка виходить 12 березня. А над усм — Катерина.
НА ГОЛОВНУ25 лютого у Львов вдбувся допрем'рний показ фльму укранського режисера Михайла ллнка “Толока”. Посплкувалась з знмальнорю групою журналстка Гал-нфо.
КЕ: дивитися фiльм Толока без рестрац Толока дивитися Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока кно онлайн Толока 2020 дивитися онлайн Толока онлайн 2020 Толока трейлер росйською Толока фiльм и онлайн
Хти: @jugrhhv400 #onmdk 2790 DOIXS2Q @etbyira111 #eyseutls 8580 DEK0JMRCP @efwshgi227 #pvqzqw 6355 EWY49P7VJT @twhyvfqi609 #xhbqowqf 9973 90GIDZ1NH @bwzpkhh607 #febodr 4732 9A4A8NP @marathb429 #jhmvkw 3288 PG4KH8YUJK @ultfyun731 #lxyhpkf 963 AOTWBMH0 @svskgua421 #zfmczloc 7259 0FQQB80JQC5 @ysktiezj236 #dllmp 1088 DPQPJVV7NBCS @hxvjlxnj859 #seeftq 1521 YBO3330GXF
. |
|