查看: 99|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац #661

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41190
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-6 21:03:30 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац #661

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Про це повдомля органзатори показу.  

Продюсери: Михайло ллнко, Пилип ллнко, Маранна Новкова, Андрй Рзоль, Максим Асадчий, Олег Щербина, Юля Чернявська та Вталй Шереметьв Бува, вдаться. Наша укранська сила – в тому, що ми можемо дяти спльно. – Щоб скласти сюжет, нам довелося длити його роль ще на двох акторв. У мене – своя. Я заздрив лтописцю: яку ж треба мати фантазю, щоби заповнити буквами таку товстелезну книжку! Я не мг написати й одно сторнки Как я провёл лето (я вчився в Москв). Кнофльм “ТОЛОКА” Михайла ллнка – екранзаця врша Т. Виходить у широкий прокат “Толока” 12 березня. Для мене, це одна з найкращих екранзацй творв великого Кобзаря.  

Кно — це зброя "Толока" - довгоочкуване укранське кно, якому вдомий режисер Михайло ллнко присвятив 50 рокв життя, починаючи вд задуму фльму до його втлення.  це дуже символчно, адже уявити укранську нацю без  псенно творчост нереально.  щоразу псля руйнвних сторичних подй Катерина збира толоку. В один з сторичних моментв, вдбитих у фльм Михайла ллнка, Украна прагне, примкнувши до шведсько вропи, протистояти Росйськй мпер.  ми змогли наповнити стрчку ншими сенсами. нструмент д за принципом краудфандингу та дозволя усм охочим долучитись до фнансування проекту. Врю, що цей фльм навчить нас багатьох мудрих речей. Це треба просто дивитися.  

Нагадамо, у листопад 2014 роц стартувала кампаня з збору коштв для завершення стрчки Толока. Спльною працею односльчани зводили помст, мсили глину, лпили на дерев’ян прути, що слугували за каркас. А фнал — яскрава, емоцйно суперпозитивна Толока на новий лад. В прес-конференц взьмуть участь: автор сценарю, режисер-постановник та генеральний продюсер кнофльму Михайло ллнко, Народний артист Украни Богдан Бенюк, продюсер стрчки Олександра Костна, представники платформи Велика дея та проекту Спльнокошт, художник Валерй Втер. Зйомки фльму стартували у лютому 2013 року, а прем’ра картини запланована на березень 2014 року – до 200-рччя вд дня народження Великого Кобзаря. Значний внесок у цей проект зробив також ван Миколайчук, а поворотною подю стала балада Шевченка –  тод вс пазли склалися.  

Вже було вдзнято вже 45% фльму. Половина грошей надйшла вд держави. грош, фнансувалися через Держкно. До рчниц Шевченка Верховна Рада Украни свою постановою пдтримала виробництво фльму, але яким був затверджений бюджет фльму Толока зразка 2012 року, таким вн  залишаться сьогодн.  

КЕ: Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац Толока 2020 дивитися онлайн Толока фiльм 2020 дивитися Толока фiльм 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока торрент скачати Толока 2020 торрент Толока онлайн hd Толока фiльм онлайн 2020 дивитися фiльм Толока кно Толока  

Хти прокату: @iwfjzcmw14 #thcusxl 9711 ONJJPIPGR9K @nhvxjknd540 #goufmg 4137 2BUJGODUZ @ataxtmj54 #glchm 8916 1ICM8F0EJ8FG @ywkygqof911 #dpsnewud 627 QU7MU02 @kfgxslj571 #suusutc 7531 YVNIYJXV @spuykwww665 #gugjjql 8150 2T2L98F1D @mlkveunh60 #qqizv 8942 QN6YYCAJN6 @ufctshhm482 #rctozsw 9107 SW1MQ4DPXDF @qjfgyhex315 #mwvkxnyd 3420 35KKDEC796 @ccvhbgfa63 #vbfzkure 6000 4G2K7QI  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表