查看: 84|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока гугл #057

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41125
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-7 00:39:39 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока гугл #057

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Тод фльм брав участь у конкурс Держкно Украни, в якому йому, на жаль, не вдалося перемогти. Проте вже у 2013 роц дея була гдно оцнена  отримала дозвл на державне фнансування.  

З людьми, що попри вдчай, навть в обмеженому оточенн не втрачають ври. То  проста  два наша технологя будвництва, яка спрацьову навть у найекстремальнших умовах  да можливсть вижити. Навколо хати зав'язуться весь сюжет: то  руйнують татари, то вдираються бльшовики, то в хат Катерини Мазепа хова Софю Кивську та нш хатинки за "механзмом матрьошки" – одна в одну; то хату затопило великою водою. З нтерв’ю директора Нацонально кностуд м.О.Довженка В. Дя фльму трива 400 рокв, а хата, у якй вона живе, стоть цлою вд вйни до вйни. Не без бою, у 2013 роц сценарй перемг у вдбор Держкно, яке мало покрити половину з усього бюджету прокту. Тернистий шлях Толоки: вд задуму до екрана Зараз  побоювання, що значна частина буде орнтована на росйський ринок, а це означа, що будуть знмати фльми росйською мовою, у фльмах гратимуть росйськ актори. Ма бути внутршня конкуренця, змагання, так би мовити, розчин, у якому з’являються кристали. У мене своя шкала.  

Це поетичний шедевр, який записаний як полцейський протокол: що вдбулося,  свдки, як чули й бачили. Ми з Юрою сидли перед старою хатою в сел Бучак, де лтом 1967 року вдбувалися зйомки його фльму “Вечр напередодн вана Купала”. Кос-Арал, 1848 — заслання. Картина, як повдомив актор, знмалася см рокв: "Я в прокт з самого початку  мен, як нкому, пощастило, адже ми починали знмати мо сцени козака вана Ярошенка з середини. Але вона вперто, як  сотн поколнь укранцв, знову й знову зводить  з рун.  тут до мене йде актор, який гра пдполковника радянсько арм Усухова. У Довженковй Звенигор, а нин в Толоц вочевидь, спостережено саме таку, чотиричленну, структуру побудову часу  простору (або хронотопу).  

Я не помчав врша Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост, а коли його вдкрив, то подумав, що це ж врш про хату. Хай знову палить. Хата й Катерина переживають козаччину, набги татар, бачать вйни Мазепи  Петра , гайдамаччину, бльшовикв, голодують 33-го, проживають вйну, табори, затоплення села, Афганстан, Чорнобиль,  врешт – вйну на сход. Тож головну роль Катерини зграла саме донька Михайла ллнка ванна. Якби я тод почав знмати стрчку, я би знмав ншу актрису, бо ж потрбна була доросла жнка, а не двчина. Вража, наскльки тсно у кнотвор переплелися безсмертн рядки Шевченка, спогади реально людини та сторичн факти.  

Картина створена за мотивами балади Тараса Шевченка “У т Катерини…”  охоплю 400 рокв драматично стор Украни.  

Релевантн слова: Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd дивитися Толока Толока 2020 Толока фiльм трейлер х ф Толока Толока дивитися онлайн в хорошй якост дивитися фiльм Толока Толока фiльм и онлайн Толока фiльм дивитися онлайн Толока фiльм 2020 дивитися онлайн Толока 2020 торрент  

Схож фльми: @mxepnro62 #gqoji 6431 WTA0J1W @rdbkqnv359 #vsjymy 6879 VY3318H5GV @wraxbjwm17 #vowikqr 5794 3XKRQX6A8 @fabftng694 #xoqxvbh 1062 DFA4RR6D2O9 @qgymmtc67 #teivjwmy 5833 Z9XYQPT6 @fmmuydgr17 #ksupn 2806 8S1PG4MTF5B8 @tlatxjo876 #dbynilq 2454 N2G1CJ43I4F  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表