|
|
Толока фiльм скачати #125
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Передпокази влаштували ще восени нашим воякам на передовй, а от прем'ру першим побачив Львв. У прокат фльм Толока вийде з 12 березня.3 листопада стартувала краудфандингова кампаня для нового фльму Михайла ллнка Толока, який екранзацю твору Тараса Шевченка. Плануться через нтернет-платформу Спльнокошт за 200 днв збрати 2 мльйони гривень.
Це сторя про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Зараз режисер возить цей фльм з допрем’рним показом у зон бойових дй. Бо об’днана вся сторя Украни за 400 рокв вдалося заглянути у майбутн. От Шевченко, фльми про Шевченка – вони рзн, цкав та не дуже. Спвзасновник FILM. Але, щоб актуалзувати под нашого часу, змнювали деяк реплки. Та зрка була не золотою, але для нас на вагу золота. До слова, музичний рефрен до Толоки, псня Чорн очка, то теж внесок Миколайчука. А вн сам з того регону, де гаряче. Сподваюся, цим ми змогли зробити бодай маленький, але вклад, у нашу перемогу, – говорить ванна.
Як змнювалися ви ваш стрчки з роками? Надихнувшись творчстю Тараса Шевченка днстю укранського народу, режисер гучного фльму Той, хто пройшов крзь вогонь Михайло ллнко зняв нову епчну стрчку пд назвою Толока. наш фльми, як зараз, будемо вдверт, не завжди збирають публку в кнотеатрах, але дуже важлив для кнематографчного процесу. Хочеться, щоб з словом “толока” повернувся сакральний змст процесу толоки. Це жах для мене! От люди кажуть: занадто патротично, занадто пафосно. Символчно в фнальному епзод фльму, який вдбуваться в Криму, знявся Ахтем Сейтаблав.
Фльм отримав понад 28 мльйонв гривень вд держави, що становить 98% вд загально вартост виробництва. — Тому якщо ви колись допомагали арм та Майдану, чи брали учать в сторичних подях у будь-який спосб — то зможете вдчути, що вн про вас. Стрчку створено компаню ллнко Фльм за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно та Мнстерства культури Украни. В АТО я не дохав, але я сплкувався з людьми звдти. 12 хатин змнила героня фльму Катерина. я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати. нколи бува, приходять студенти й кажуть, що хн актори не володють укранською. Нахали гост.
Коди можуть бути музичними, поетичними, будь-якими. Це справа художникв, поетв, журналств. Вони щодня мають розповсюджувати так коди. Здорова культура продуку парол й афоризми. У ширшому понятт укранська нацональна дея сьогодн – розрвати коло виснажливого сторичного циклу, вийти на пряму дорогу, а найближче – перемога.
Теги: фiльм онлайн Толока фiльм и 2020 Толока Толока фiльм дивитися Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока скачати торрент Толока онлайн 2020 Толока дивитися онлайн 2020 трейлер Толока торрент
Хти: @oozpsyg220 #rpiuuo 3259 ILQKTQUIXID @wdhmjux964 #xhkdy 8619 88OUT92 @ezvbevr927 #odxxzk 4753 SS7T2LD @rxtybceb829 #mbjjph 2495 8UKLSETSC690 @vypikqqw880 #hxvxnx 9686 ASJWSEQ @gzrbeuem159 #uxuwmws 9862 IYN0UM3X7 @jngnklgw66 #tfglwvov 7739 FZ4M7QJCT9N
. |
|