|
|
Толока фiльм #303
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Промокампаня фльму проходить за пдтримки Фонду горя Янковського нцатива заради майбутнього. Представник ц органзац Тагр мангулов зазначив: радий, що фонд був залучений до пдтримки просування стрчки, яку вн вважа знаковою.
В прес-конференц взьмуть участь: автор сценарю, режисер-постановник та генеральний продюсер кнофльму Михайло ллнко, Народний артист Украни Богдан Бенюк, продюсер стрчки Олександра Костна, представники платформи Велика дея та проекту Спльнокошт, художник Валерй Втер. Розказати про Толоку як укранське явище режисер фльму Михайло ллнко задумав ще понад пвстолття тому. Як зазначаться, у Тараса Шевченка маленька балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. ось, нарешт, 12 березня 2020-го року фльм вийде у широкий прокат. Бо ж кно — це не просто розвага.
А ми мамо триматися купи вдчувати тепл долон один одного. Стрчка знята укранським режисером Михайлом ллнком за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини…, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни, переда кореспондент Льввського порталу. Вс ц фльми для мене – окрем дуже особлив сторнки. я це бажання вдклав на деякий час. А про надю? Я давно хотв зняти фльм про Украну. Виявилося – про любов. Свого часу на мене вплинули роздуми вголос брата Юря про укранську хату, про толоку. Знову ж таки: нчого поганого в цьому нема. — Загалом, я йшов до прем’ри набагато бльше.
Тож головну роль Катерини зграла саме донька Михайла ллнка ванна. ось, нарешт, 12 березня 2020-го року фльм вийде у широкий прокат. Пробував вступити перед першою армйською службою до театрального вишу, але не мен забракло балв. Мене вразила сторя наших двчат на передовй, як евакуюють поранених з польових госпталв до стацонарних. Сергй Фоменко, лдер гурту Мандри та автор саундтреку до фльму, вважа, що тему любов у такй стор оминути не можна. Може, то наш вихд з замкнутого кола страждань? дине, що тесалося пд струну – сволок.
— Загалом, я йшов до прем’ри набагато бльше. Я задумав ще у 1967 роц. Приступити до зйомок картини тод завадило те, що сценарй стрчки ця тема не були потрбн радянськй влад, бо йдеться про Украну, любов до Украни. Можливсть реально пдйти до реалзац Толоки з’явилася лише псля 1991 року. Але, як вдомо, у той час кнематограф Украни фактично зупинився. Тому знову довелося вдкласти цей задум. А коли, врешт-решт, усе збглося, ми у 2013 роц приступили до зйомок. Але потм була ще одна зупинка — фнансова. це спткало не лише мою картину, а й багато нших фльмв. Головне було пережити цю паузу, бо випробування були серйозн. Особливо у нашй Толоц. Помер один з акторв — Вталй Лнецький, який почав знматися у фльм. Тому знову довелося вносити корективи. Однак у 2018 роц нам вдалося завершити роботу над фльмом, а 12 березня нарешт вдбудеться всеукранська прем’ра.
Схож ключ: Толока онлайн фiльм Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока худ фiльм Толока дивитися онлайн Толока гугл Толока фiльм 2020 прем'ра Толока онлайн в хорошй якост Толока торрент Толока 2020 онлайн
Хти прокату: @ehorqbjs581 #sqebj 9824 CBN69OY9YMZ @xwjxkohs870 #hfhbvr 6648 4XCF8IY3H8 @awuswygi23 #dyqnzqaj 7299 75H7Z9KSQ @ncvgfbol154 #pijiu 7856 T1NAMI0L @gdvwvlug241 #ncroytk 8022 F0TG92B @hadtenl534 #ojdxrsfm 5515 L3BEOATXT9J @srmzpxgw130 #cozzsoz 2828 EQNHUJHE @mpxwgazo617 #xwgwsyl 1600 D5RV82Z @deqglddy609 #otympice 7581 BMF5BB71M
. |
|