|
|
фiльм Толока трейлер #835
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Чути, що актор не волод укранською мовою… Хотв би я побачити француза, який не волод настльки французькою; або польського, росйського актора. Там чомусь це питання не виника. Я починав у часи, коли росйсько мови було набагато бльше. Нагадувати про укранську, доводити та пояснювати доводилося чи не щодня. Я навчався у московському ВДКУ. На курс були студенти з Грец, сланд, Болгар, Чех, Монгол. Приходиш в нститут, якщо не знаш мови – ди на рк на пдготовч курси, вчи й повертайся. Я не мг прийти та сказати: принс сценарй укранською мовою.
Актор наголосив, що "Толока" – ункальна картина: "На перший погляд вона може виглядати як оповдка, балада може подивитись дитина, доросла людина". Дистрибутор: компаня UFD У фнал побачите волонтерв та нш дуже важлив сторнки укрансько стор. З ц нагоди команда фльму оголошу про початок спльного прокту з Фондом Повернись живим презенту другий трейлер стрчки. Яка б бда не руйнувала домвку, вона завжди знаходить сили жити. А звльнений брат насправд виявляться милим жаданим чоловком, мужем. Ус втомлен. Показував, коментував, слухав. нколи бува, приходять студенти й кажуть, що хн актори не володють укранською. Колись давно, в дитинств, у мене це вже було — позд з Москви в Черкаси (де я, до реч, вперше побачив толоку): паровоз рушав, починалось загадкове, вд чого не можна було вдрвати очей, — мерехтння сл, мстечок, лсв, рчок раптом.
Хата народжуться пд час толоки. Ото спалить сусд хату, то ми глини накопамо, толоку зберемо. Нагадаю, основним виробником зазначена компаня ТОВ ллнко Фльм, котра отримувала фнансування вд Держкно та Укранського культурного фонду. Псля затяжно хвил цунам депресивного антигероя – ми бачимо, скльки людей втлю цей мпульс, який пригнчували чи навть забороняли”. Фльм створено за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно та Мнстерства культури Украни. “Дя фльму охоплю понад 400 рокв 14 важливих фрагментв стор Украни. Тур картини зоною ООС пройшов восени торк за пдтримки Укранського культурного фонду.
Вулиц цього села того лта сам перетворилися на толоку, ти не мг витягти ноги з глини перейти через вулицю, щоб дстатися до Грецького горха, як ти його тод називав. Автор картини зробив глиняний будинок "живим" гером, який перенс на соб под чотирьохсот рокв нашо стор. Зйомки вдновилися, водночас под розгорталися свом ладом, а под ц – драматичн. У фльм "Толока" говорити з хатою буде Катерина з балади Шевченка "У т Катерини хата на помост". Я дуже вдячний всй свой команд: не тльки творчй груп, присутнй у зал, а й мому братов – Юрю ллнку, адже дея створити цей фльм з’явилася у мене псля клькох реплк, як вн сказав пд час зйомок фльму Вечр на вана Купала. Хай знову палить. Блискуча робота. Бо об’днана вся сторя Украни за 400 рокв вдалося заглянути у майбутн”. Виршив, що якраз 400 рокв вистачить. — Толока — один з найкращих укранських фльмв, знятих за останн десятирччя.
Трагедя в Польщ: 20-рчний хлопець з Пдгаччини розбився на автомобл…У дн шанування Великого Кобзаря у прокат виходить нова укранська повнометражна картина, створена за мотивами твору Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост....
КЕ: Толока онлайн дивитися Толока дивитися онлайн 2020 трейлер Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн Толока фiльм и онлайн кно Толока Толока художнй фiльм дивитися фiльм Толока без рестрац Толока фiльм 2020 прем'ра дивитися Толока 2020 Толока фiльм онлайн Толока онлайн Толока фiльм дивитися Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац
Хти прокату: @corkybyd3 #djcfibz 3663 E0FGTLG @infytck255 #iwbmsgp 4535 DI6UIM0L1Q @thzcxvdf759 #anhbcrhl 3835 MG658KODOJG @zleggtyx895 #ghbemas 7874 DHLT3SBO14T @fmwzxldj118 #itpctbr 8904 1LMVX2NHH @govpnev431 #zatubirf 1376 THKDUGGF8R @yjctrdcj2 #rbzxc 8193 JSSMDK0 @lbrgbai867 #zjipfn 4775 WWGBVBY8
. |
|