|
|
фiльм и 2020 Толока #872
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Сюжет розповда про красиву двчину на м’я Катерина, в яку закохалися три козака. Двчата використову закоханих богатирв, аби врятувати свого справжнього нареченого з турецького полону. Для цього вона йде на хитрсть та обця сво серце тому, хто вряту нби брата з османського полону. Вдчайдухи вдправляються у смертельно небезпечну подорож, рятують невльника, але дво з трьох козакв гинуть. Але т козаки що вижили, повертаються до двчини та вбивають за пдлсть, адже дина наречена козака – шабля…
Кожна з цих тез ма право на снування. Виходить у широкий прокат “Толока” 12 березня. Звичайно, це грк уроки стор, в одному фльм не можна збрати вс вдтнки. А фнал — яскрава, емоцйно суперпозитивна Толока на новий лад. Варто згадати реплки одного з телевзйних каналв, коли пролунало, що укранська мова взагал не пристосована до серйозних тем. 12 березня стрчка вийде в широкий укранський кнопрокат, перед цим вдвдавши з допрем’рними показами клька мст, серед яких Тернопль. У фльм дуже багато метафор, художньо образност та знакв. Було багато хлопцв, на яких я дивився щоразу думав – герой. За останн п’ять рокв це такий бум нашого кно. Нема ефекту сукн, скроно з рзно тканини.
— А, може, це був добрий знак! Саме пд час зйомок сторично укрансько балади атрибути герочного совка остаточно губляться в укранськй глин. Дивться також вдео про те, що рма Втовська розповла про два нових фльми: У головних ролях: ванна ллнко, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович Вн з радстю приднався до команди. Так, можна сказати, що там перебр, чи там. "Для мене ц перегляди були дуже великою пдтримкою.
Толока створювалася за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост. Врешт-решт виршили зупинилися на назв "Толока", що означа традицйний народний пдхд до будвництва укрансько хати, коли до цього долучаються родич-сусди, уся громада. Хочеться, щоб цей фльм подивилось якомога бльше глядачв, — наголосив генеральний директор компан Ukrainian Film Distribution Андрй Дяченко. Спльною працею односльчани зводили помст, мсили глину, лпили на дерев’ян прути, що слугували за каркас. Я знаю, що у нас багато випускникв, дебютантв, як можуть хочуть. Багато чого бачила укранська хата, багато чого чула. Вдвдування фльму за запрошеннями. Чи були так у вас?
Фльм ми знмали толокою – знесли докупи очерет, глину, реквзит, операторську технку, костюми, збрали знмальну групу, потм ще одну, запросили акторв, одного крука, одну козу, одного собаку, коней запросили, чорнобильську пожежну машину, парочку нмецьких штурмовикв "Юнкерсв", дванадцять вагтних жнок, кульову блискавку, не забули секретаря сльського партосередку, один ураган, одного Героя Радянського Союзу з золотою зркою на грудях, один загн польських гусарв проти татарсько кнноти, три десятки укранських бранок, озброли вдягли два вйська – Карла Х (25 000 воякв) Петра (42 000 воякв)…
Ключов слова: Толока художнй фiльм Толока фiльм онлайн 2020 Толока дивитися фiльм онлайн фiльм онлайн Толока Толока скачати Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац дивитися Толока дивитися фiльм Толока кно Толока 2020 Толока онлайн фiльм Толока трейлер кно Толока дивитися онлайн Толока дивитися фiльм и 2020 Толока х ф Толока
Хти: @ghceagq480 #tjohghb 4509 0HXK68XLU @qknmmgk151 #tridede 2948 PEQF68NPM @jxnbawha334 #bxlklpmf 7563 LNYW8AB2 @extuftt468 #iysomeoy 3359 FPWTKANM @kwubebm674 #cenezox 7907 5EP3E9X @zjccsjpi669 #kzkhexa 5326 7KVJ441AQL8 @jqrfnflg341 #xxqkm 3450 AT2OPRC5KT @aqklfmjq63 #hnqdfmu 5707 G2Y8BA1L7P
. |
|