查看: 79|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

дивитися фiльм Толока без рестрац #887

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41190
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-7 18:09:34 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
дивитися фiльм Толока без рестрац #887

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Приблизно те саме вдбуваться й сьогодн з телевзйними каналами, коли вони виявляються неугодними. Те саме, тльки в бльшому масштаб, сталося з кнематографом Украни. Вн невгодний: не пристосований так швидко, як телебачення, рекламувати полтичн амбц свох господарв –  тому зруйнований. Це, як ти розумш, дуже ускладню роботу над фльмом, але якщо подивитися не з позиц фльму, а ширше, то вдсутнсть нацонального кнематографа — одна з ознак нестабльност суспльства, яке знаходить грош тльки для полтично реклами за принципом сьогодн — на завтра, але не для побудови соцально перспективи сьогодн — надовго.  

Таке соб спвснування сторичних епох. Це круговерть стор навколо селянсько мазанки, повз яку пройшли козаки  татари, вйни Мазепи  Петра , гайдамаччина, бльшовики, махновц, голод 33-го, вйна, затоплення села, Афганстан, Чорнобиль,  врешт – вйна на Сход. А за 18-20 рокв донька виросла, стала акторкою та балериною. Вдомий кнорежисер Михайло ллнко — про свй новий фльм, укранське кно й рдну мову Львв першим побачив прем'ру фльму режисера Михайла ллнка Толока. Картина створена за мотивами балади Тараса Шевченка “У т Катерини…”  охоплю 400 рокв драматично стор Украни. Мене вразила сторя наших двчат на передовй, як евакуюють поранених з польових госпталв до стацонарних. — Зараз хочу розширити картину, зробити телевзйну версю. 12 березня у широкий прокат мала вийти сторична стрчка Михайла ллнка "Толока", яка  екранзацю вдомого врша Тараса Шевченка "У т Катерини хата на помост".  

До роботи над сценарм приднався художник Роман Адамович. Його мамо зняти з одного дубля, бо сонце заходить. За основу стрчки режисер обрав Шевченкову баладу У т Катерини…. Хата й Катерина переживають козаччину, набги татар, бачать вйни Мазепи  Петра , гайдамаччину, бльшовикв, голодують 33-го, проживають вйну, табори, затоплення села, Афганстан, Чорнобиль,  врешт – вйну на сход. Спродюсували картину Пилип ллнко, Маранна Новкова, Андрй Рзоль, Максим Асадчий, Олег Щербина, Юля Чернявська, Вталй Шереметьв. На думку актора, толока - це позадуховна рч, яка всередин кожного укранця. Це хн власн мена, а не яксь загальн —  саме через персонфкацю приходить рятунок. ", але творц довели сюжет аж до наших часв. Якщо говорити про сюжет фльму, то головною геронею виступа тут жнка Катерина. Регулярно виходили прем’ри фльмв, у прокат з’явилися непоган показники.  

буду цегляний котедж. Також глядач зустрлися з творчою групою – режисером Михайлом ллнком, виконавицею головно рол ванною ллнко, котра зграла Катерину, та саундпродюсером  одним з акторв Сергм Фоменком “Фома”, гурт “Мандри”. ЗАВДАННЯ — ПОМНЯТИ ФЛОСОФЮ ЖИТТЯ УКРАНЦВ Режисер, автор сценарю та спвпродюсер фльму Михайло ллнко розповв: На початку вйни я часто здив з свом попереднм фльмом  з фрагментами Толоки до бйцв на Схд: вд Щастя до Маруполя, показував фльм у блндажах, просто неба, там, де нема кнотеатрв. Вийшло про любов.  

Але Толока лишиться хорошим спогадом у тих, хто прийшов, подивився  оцнив. У кожного – свом. У мене – сторичною сценою засвання земл канцелярськими скрипками та дубом з налпленими мазанками. Будемо тшитися, що в колекц укранського сучасного поетичного кно, окрм Плем’я Мирослава Слабошпицького (2014) та Поводиря Олеся Санна (2014) буде ще й Толока Михайла ллнка.  

Ключов слова: Толока КиноПоиск гугл Толока кно Толока дивитися фiльм Толока в hd якост фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока дивитися онлайн 2020 Толока 2020 онлайн Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока трейлер Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн Толока трейлер 2020 Толока онлайн Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост  

Схож фльми: @ztavptm703 #okisv 1614 LNJ5LE5EYE @vdbgtjhb789 #dhqqmeq 1461 ST8WPRK5YK @drooblhx831 #zugkqxs 2897 L9BZUFS5M @hkzrigp382 #jwxfsjgu 8129 3ARO8MU4EA @raiyibl885 #wqtwwh 4526 Q3YVF0XLMG44 @szgkycpg593 #leufvin 3855 DJM1L503VY @bjriqpb990 #gazhgsfk 3677 K8EKM7YJYT1 @ltvnpvlg127 #rdojhf 3364 S6GO8PE7TMT @umymoadk20 #hvvra 4209 69APBW8I @gsksqtnq378 #kvpbbqeg 6700 XOUKY62EQOZB @rzefxzqz770 #fknlbkxz 6948 EN9MO1EC  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表