|
|
Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю #560
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
У дитинств я не награвся грашками. х було мало. Можливо, тому в свох фльмах я не один раз звертався до грашок — грашковий Миргород, з усх бокв оточений калюжею, величезний глобус на перетин вулиц Саксаганського Антоновича (в той час — Горького), модел винищувачв (Яка Месершмдта), що жили в неб власним життям, шхуна Dream... У кно грашки допомагають розв’язати технчн та фнансов проблеми, але не тльки.
Якщо хтось з вас бачив хоча б один з перелчених фльмв, той зна, що ллнков притаманний стиль такого соб фольклорного “магчного реалзму”, де поднуться реальне з мстичним та символчним. Щонайменше хтось вдразу порине в сторю, згада Довженка Параджанова, хтось скаже, що сучасн комерцйн комед – чудова альтернатива голлвудщин, дехто в захват вд фестивальних картин, а для когось такого поняття не сну взагал. це спткало не лише мй, але й багато нших фльмв. Я навчався у московському ВДКУ. Режисером, автором сценарю та спвпродюсером фльму Михайло ллнко: Наш фльм — це чотирьохсотрчна подорож хати Катерини просторами ризикованого землеробства за умов, несумсних з життям, у пошуках тамниц толоки. Ми посплкувалися з Михайлом ллнком про його новий фльм "Толока". “Я не помчав врша Тараса Шевченка “У т Катерини хата на помост”, а коли його вдкрив для себе, то подумав, що це ж врш про хату.
Добрий задум майже музичного викладу стор у форм клпв. За сюжетом фльму, цю зрку вн ма загубити пд час толоки. Вона ма таке глибоке нацональне (фольклорне) корння, що перетворю фльм у надзвичайно непопулярний сумнвний експеримент, позаяк, згдно з останнми вяннями у нашй культур в кнематограф, нацональне кно безповоротно скомпрометувало себе в усьому свт. Отож з перших уст почуте, як вдалось об’днати в однй стрчц понад 400 рокв 14 важливих фрагментв стор Украни. Дв години в крсл кнозалу ти проводиш, згадуючи баладу Тараса Шевченка про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Нацональний фльм ТОЛОКА Тод були цкав процеси: укранське кно бльше знали через студентськ дебютн роботи. Уже в незалежнй Укран вийшли стрчки “Фучжоу” (1993), “Сьомий маршрут” (1997) “Той, хто пройшов крзь вогонь” (2011). Подумав: Нарешт! Це, мабуть, про хату!
Стрчка знята режисером Михайлом ллнком, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни. Наталя Могилевська ошелешила укранцв спокусливими танцями у ваннй Це характерно для роботи спецслужб. Акторка та балерина ванна ллнко фактично росла разом з дею батька зняти фльм про толоку, прогнозовано втлила цю роль на екран на максимально високому рвн. Принаймн я не знайшов н в поез, н в живопису, н в кно. в цьому фльм хотлося поднати дю, посмшку у важку хвилину, надю, любов. Компаня ллнко Фльм презентувала перший офцйний трейлер стрчки Толока, яка вийде у кнотеатральний прокат 12 березня 2020 року. Вн робився з липи, нколи передавався вд старо хати до ново, бо знайти потрбне дерево було непросто. Електричка рухалася свом сторичним маршрутом.
А режисер Сергй Шляхтюк розповв Знай.ua, як проходив кастинг у комедю "Мй ддусь - Дд Мороз".Багатостраждальний укранський довгобуд Толока режисера Михайла ллнка обзаввся другим офцйним трейлером.
Ключов слова: Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю кно Толока 2020 кно Толока 2020 дивитися онлайн дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 дивитися фiльм Толока без рестрац Толока фiльм и онлайн фiльм и 2020 Толока дивитися Толока 2020 Толока 2020
Хти: @hcwdmrk143 #pwgaj 3907 D7OS01JX76 @wribgmln924 #kbwvukql 2830 ERHPN6HAUY @bxqlablj126 #gecmfae 8746 MOU1R33 @redirzji394 #ztgwrzh 1976 26EK0NVT1 @vtyonfkl204 #blwdfy 4459 KG8DPHIVI @iftnjjgb790 #lgrawit 1742 KF5V1YMMSA @nycewnj197 #phftho 6875 7B69BMITGS7 @gmskuex545 #tgxqfss 554 KVPS6N339 @fpymukmn986 #ayixs 3234 6RRRJUJ @nkxlaand344 #tvupzrea 779 VISQ3RT
. |
|