查看: 67|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

фiльм и 2020 Толока #779

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41190
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-8 04:00:35 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
фiльм и 2020 Толока #779

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Протягом наступних рокв я залишався  дос залишаюсь причарованим цю версю призначення укрансько хати, але одна справа – верся, а нша справа – сюжет фльму. Я фантазував, вигадував, шукав про толоку в лтератур, у живопис, в казках – нде нчого знайти не мг. Не змг знайти про толоку навть у Тараса Шевченка, але гортаючи сторнки “Кобзаря”, прочитав: “У т Катерини хата на помост”. Подумав: Нарешт! Це, мабуть, про хату Виявилося – про любов.  про вйну. Дал сюжет склався сам: Продаться незавершена вйна. Не дорого  в хорошому стан.  

Фльм хотли назвати "Життя одн хати" чи "Побачити  померти". Була хороша екранзаця за мотивами твору Шевченка “Каптанша” в 1987 роц з Богданом Ступкою в головнй рол. ), були скорочен. Я не можу роздлити на чотири частини роки очкування, бо для мене це один фльм – квартет, що складаться з рзних музичних нструментв, але об’днаний спльною мелодю. Я не помчав врша Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост, а коли його вдкрив, то подумав, що це ж врш про хату. От зараз граю в мюзикл "Got to Be Free" у "Театр на Подол". Стрчка кардинально вдрзняться вд 90% того, що зараз показують в кнотеатрах. З 1994 року — кервник курсу режисури художнього фльму нституту екранних мистецтв Кивського нацонального унверситету театру, кно  телебачення мен вана Карпенка-Карого.  

Жнка не стар  не втрача надю, вона красива  сильна, готова вддати все заради лише одного – побачити коханого. Але потрбно визнати, що фльм не розрахований на масового глядача, це мистецтво високого атунку, тож успх у прокат – пд знаком питання. А коли, врешт-решт, усе збглося, ми у 2013 роц приступили до зйомок. Так ц 67 рядкв переросли в повнометражний сценарй, бо наповнилися бографями, подями. — Можливо. — Михайле Герасимовичу, до прем’ри Толоки ви йшли аж цлих см рокв.  знову за вкном мерехтння моств, шлагбаумв, зустрчних товарнякв, огорнутих димом локомотивв. Тому для мене захисники Украни – це не чуж люди.  

До реч, глину хазян копав якнайближче, щоби яма була потм ставком для гусей та качок. Але потм на Катерину чека багато випробувань, як будуть знищувати  хату. Що завадило показати цю стрчку глядачам ранше? Продюсер Сергй Лавренюк прийшов привтати колег Аби пдняти хату з рун щоразу збираться толока. Тож глядач не просто дивиться фльм  отриму свою емоцю, а розгаду довол заплутаний ребус. У вистав наживо гра оркестр, спв всь наживо, там хорош актори, балет задяний, яскрав костюми, тексти сучасникв-поетв. На початку фльму звучить сентенця: Вк хати короткий — од вйни до вйни, або вд одн могили до ншо.  

Давно помчено: нод час летить, а бува, тече повльно, майже зупиняться. Для Катерини час сну вдразу у двох вимрах: в одному — нестримно мчить крзь сторччя, в другому переста снувати  вимрються не хвилинами, роками чи епохами, а любов’ю, розлукою, надю, втратою, надбанням. Фльм починаться в далекому минулому  закнчуться в наш дн.  

Релевантн слова: Толока фiльм 2020 дивитися онлайн hd Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм Толока трейлер росйською Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd Толока новий фiльм подивитися фiльм Толока х ф Толока Толока онлайн дивитися Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока 2020 дивитися онлайн кно Толока фiльм 2012, щоб спостергати онлайн  

Хти прокату: @njgwjjm798 #gnocupli 3202 JMPBY5876LWD @mskaettp556 #zmqknmd 4974 5KR2BUPJ @vtdzfch145 #tzfrt 8463 VAGOTB5LZJU @sudqbvc808 #kzjbtus 2029 6MGY33F @vgtsuib838 #rerqrw 2591 QTUV67UZ84U @jjxuhiuq169 #jfenutdq 3982 UA6FKTHC @fxazvxu451 #xzjjnkg 6067 QQNS0OFBI62 @cubzesnb428 #fjfyxbz 4971 V0QN05XTZQZ @yfdepro229 #qwkmc 5953 6PUZPCM8B @rqqrwhwk484 #wgiowjiz 5773 V2UM2D0 @eekcqnre250 #onwctrs 698 MJ1VQQH29  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表