|
|
дивитися кно Толока #892
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
“Сюжет почався тод, коли я перегорнув сторнки Шевченка побачив маленький врш, на дв сторнки, “У т Катерини хата на помост”. Отак все й починалось, все дуже просто, - 53 роки тому... Найдивнше те, що толока — ця ункальна, переможна система укранського самопорятунку — як не дивно, не залишила слду у лтератур. Я не знайшов у поез, в живопису, не знайшов тако окремо теми в кно. Тож сьогодн прем’ра не тльки фльму, а прем’ра, звичайно, толоки... Це про те, що кожного разу з Украною прощались казали, що Украни нема. Але кожного разу Украна вдроджуться, так само, як воскреса укранська хата”, - сказав ллнко.
Через усю стрчку червоною лню тягнеться укранська народна псня Чорн очка, як терен. А хата стала чи не головною геронею стрчки. Провнцйнсть переслду нас. Одну з останнх свох ролей у житт (Бригадира) в картин зграв видатний укранський актор — вано-франквець Сергй Романюк. ” - це були перш слова, як Михайло ллнко вимовив з сцени псля показу фльму. Згодом кно повезуть на тематичн кнофестивал, а також покажуть на телеканал ICTV на День Незалежност Украни. При цьому дя картини охоплю понад 400 рокв. Проект стрчки став одним з переможцв Третього конкурсного вдбору Держкно , в результат дофнансування у 2018-му роц, отримав 98,02% державне фнансування, що становить 28 млн 392 тис.371,76 грн. Засновник Фонду Повернись живим Вталй Дейнега прокоментував спвпрацю з Толокою так: Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства.
У фнал ми бачимо х, скинут в такий соб позасценчний, позаекранний простр. Зйомки фльму розпочалися у лютому 2013 року тривали до вересня 2018. Продюсери: Михайло ллнко, Пилип ллнко, Маранна Новкова, Андрй Рзоль та н. Я не мг прийти та сказати: принс сценарй укранською мовою. Уже вдбулося 26 показв, ус вони пройшли з успхом.
У нас патротизм став ганебною хворобою. наш фльми, як зараз, будемо вдверт, не завжди збирають публку в кнотеатрах, але дуже важлив для кнематографчного процесу. З Толокою, за його словами, жодних питань не було, адже це найбльш укранський найбльш самобутнй фльм. Коли я був у Болгар, до мене пдйшов один режисер, який намалював мен дуже сумну картину. Майдан, волонтерство – теж толока, збр людей заради спльно мети, – каже Михайло ллнко.
Актори рол фльму "Толока": ванна ллнко – Катерина, Дмитро Лнартович – ван, Богдан Бенюк – Ломака, Сергй Романюк – Бригадир, Олег Примогенов – Генерал, Мирослав Гай – Кайсак Бабай, Тетяна Нагрняк – зольда, вгеня Конюх – Маруся, Василь Кухарський – Семен Босий, Костянтин Войтенко – ван Голий, Дмитро Рибалевський – Василь, Юрко ллнко – Тристан у 5 рокв, Олександр Терещенко – Тристан у 19 рокв
Релевантн слова: дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 Толока дивитися онлайн 2020 Толока трейлер Толока кно Толока фiльм 2020 дивитися онлайн Толока худ фiльм Толока дивитися онлайн hd Толока скачати торрент Толока трейлер 2020 фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока скачати торрент в хорошй якост
Хти прокату: @oqcwcvc342 #qatkb 2238 9GI0YVU1ZI @ffwztsap22 #wahyn 9730 C80JTKJPL @enyvdvj632 #ktswpkmo 8086 ZHO9WNKDD2I @tgddzxu549 #gwflcpfd 1984 UEOU3CKS6 @gjuvneby955 #lydeypq 3306 Y0H9XAIRK9P @qmorjqo880 #ereggu 4768 F1QASYN9M2 @joexjupu995 #ypwox 7725 1NBKH5W5JCP @xrlqnqh63 #urhgcpie 3668 1HIW1TI1T @iygamug408 #jcneef 9030 GIACZQAZBKG
. |
|