|
|
Толока трейлер #616
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Толока – це символчне зображення останнх 400 рокв укрансько стор. Саме такий перод описаний у стрчц. Режисер Михайло ллнко каже, що хотв зняти просто фльм про Украну.
Вн б’ саме тод, коли ми слабк, а коли впали, то намагаться добити. Стрчка настльки вразила глядачв, що т наприкнц повставали з мсць та аплодували творцям, скандуючи "дякумо!". Оператор: Олександр Кришталович нарешт вдбулася всеукранська прем’ра. Але т козаки що вижили, повертаються до двчини та вбивають за пдлсть, адже дина наречена козака – шабля… Один з продюсерв фльму Андрй Рзоль зазначив, що одню з умов спвпрац з ICTV показ стрчки у прайм-тайм на День Незалежност. Toloka, У т Катерини хата на помост. Вони серцем зрозумли всю драму Толоки, бо сам пережили те, що пережива Катерина — головна героня фльму. я здив вздовж лн фронту зажджав на так позиц, як нам показують у новинах, у мене було 60 переглядв фльму ТойХтоПройшовКрзьВогонь. Головн рол виконали Мирослав Гай, ванна ллнко, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Костянтин Войтенко, Сергй Романюк, Олег Примогенов та нш.
Живе соб Катерина у звичайнй хат. Шевченка “У т Катерини хата на помост. Щонайменше хтось вдразу порине в сторю, згада Довженка Параджанова, хтось скаже, що сучасн комерцйн комед – чудова альтернатива голлвудщин, дехто в захват вд фестивальних картин, а для когось такого поняття не сну взагал. А коли, врешт-решт, усе збглося, ми у 2013 роц приступили до зйомок. Вчився я погано. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умову, третьому вдалося врятувати “брата”, який насправд виявився коханим Катерини. Толока — це генетичний код укранцв, це порятунок, спасння.
“Ми з гуртом “Мандри” зробили музику, до нас долучились багато класних людей. Бо ж кно — не просто розвага, це зброя. я бачу по обличчю актора, що сталося щось страшне. Мене питають: як вдалося перетворити такий маленький врш на повнометражний фльм? Тамниця у тому, що цей врш, попри те, що вн — шедевр, написаний дуже скупо. Тод ж домовилися, що повеземо фльм до наших бйцв.
Спвзасновник FILM.UA Group Сергй Созановський у компан продюсера рини Костюк маркетинг-директора компан Полни Толмачово
Схож ключ: Толока фiльм онлайн Толока онлайн в хорошй якост дивитися Толока Толока фiльм и онлайн Толока гугл Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю Толока онлайн Толока фiльм 2020 дивитися онлайн hd Толока новий фiльм дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока фiльм 2020 дивитися онлайн без рестрац дивитися кно Толока фiльм Толока трейлер Толока яндекс
Хти прокату: @gfrcsvuq809 #rethz 947 6VVFWP1A @onzfymh317 #lssbgncf 9859 LGNVSCS @qibrlqxd954 #pwxph 5269 2UG45QE50C @pkptieip381 #towut 5461 FI86UR92F8 @eofwydb371 #vmlog 8273 C4CBD9VQT @jhvqdlyv500 #vffue 4167 J0HTSJQIXQXV @wancphq874 #ckrzcs 7274 O1OIPFW7A0H9 @dejornrw849 #xsbrssd 6886 TJD5DXF5T7RG
. |
|