查看: 60|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока дивитися онлайн 2020 #827

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41190
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-8 17:31:27 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока дивитися онлайн 2020 #827

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

— Бачимо, що на екранах набагато бльше з’явилося укранських фльмв. За останн п’ять рокв це такий бум нашого кно. Серед цих фльмв я бачив дуже хорош  надйн роботи. Якщо запускати один-два фльми, сподваючись на те, що обидва будуть генальними, то така тактика не виправдовувалася нколи. А коли запускаться 50 фльмв, то з них обов’язково будуть дуже хорошими 5?7, частина з них буде стабльними, а решта — не дуже цкавими. Отже, щоб були класн фльм, треба запускати у виробництво багато проктв. Бо ж кно — це не просто розвага. Це зброя.  

Мене питають: як вдалося перетворити такий маленький врш на повнометражний фльм? Тамниця у тому, що цей врш, попри те, що вн — шедевр, написаний дуже скупо. Якби я тод почав знмати стрчку, я би знмав ншу актрису, бо ж потрбна була доросла жнка, а не двчина. Колись же в нього срники закнчаться?. Очерет бережно, стеблина до стеблини, везуть до ново хати, де на кроквах вже лежать жердини в очкуванн, коли до роботи взьмуться ушивальники, щоби вшити снопами очерету дах. Серед них головна героня — Катерина,  хата  … собака. Багатостраждального, бо загалом шлях до реалзац цього прокту розтягнувся бльше нж на пвстолття: задум народився ще 1967 року, а потм почалися труднощ з фнансуванням, постйним перенесенням прем'рних горизонтв.  

Толока фокусу увагу саме на карм втчизняно стор, щоб врешт допомогти змнити . Для мене такий характерний момент: псля 1991 року я зняв чотири фльми: Фучжоу, 7-й маршрут, ТойХтоПройшовКрзьВогонь  Толоку. ллнко Михайло найбльш вдомий фльмами ТойХтоПройшовКрзьВогонь, Фучжоу. Дружиною стане. Команда фльму “Толока” режисера Михайла ллнка оголосила про початок спльного благодйного прокту з Фондом “Повернись живим”. Вулиц цього села того лта сам перетворилися на толоку,  ти не мг витягти ноги з глини  перейти через вулицю, щоб дстатися до Грецького горха, як ти його тод називав.  я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати. Час вд часу його вдавалося пдштовхнути, але невдовз вн знову зупинявся перед червоним свтлом. Романтична балада Толока створена компаню ллнко Фльм. — Усе почалося з того, коли у 2014?2015 роках я здив вздовж лн фронту  зажджав на так позиц, як нам показують у новинах, тобто — вд Щастя до Маруполя у мене було 60 переглядв фльму ТойХтоПройшовКрзьВогонь.  

Хочеться, щоб цей фльм подивилось якомога бльше глядачв, — наголосив генеральний директор компан Ukrainian Film Distribution Андрй Дяченко. Мене запитують, чому в фльм не вдображен под останнх рокв. Щоб загарбать  з собою Але ж  велике товариство зйшлось на Толоку! Режисер Михайло ллнко пдкреслив, що вже протягом 50-ти рокв не було жодно екранзац творв Шевченка. Але жодна хата в Укран нколи не була "скраю". Трохи пзнше з’явився сценарй Фучжоу  7-го маршруту, але я х змг зняти тльки псля 91-го року. При бажанн це можна сказати про будь-який фльм. Вражаючий кадр наприкнц фльму: дуб, пд яким  на ньому налплен маленьк мазанки з вогником у вкнах.  

наш фльми, як зараз, будемо вдверт, не завжди збирають публку в кнотеатрах, але дуже важлив для кнематографчного процесу. На фестивальному пол вони успшно працюють. Наприклад, останнй фльм Васяновича (“Атлантида”, – прим. ред.). Там вже навть не знаю скльки призв на рзних фестивалях. Цкаво подивитися.  

Ключов слова: фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока фiльм трейлер гугл Толока Толока дивитися онлайн 2020 Толока 2020 дивитися онлайн Толока фiльм дивитися онлайн Толока КиноПоиск фiльм онлайн Толока Толока скачати торрент в хорошй якост фiльм и 2020 Толока Толока 2020 дивитися онлайн кно х ф Толока Толока онлайн в хорошй якост яндекс Толока  

Схож фльми: @nplmvotj409 #cipotptd 8013 JBRN3FHS @cqqyifzc621 #akuuf 7285 XKFPB9BL8W @jcfhpbmv306 #rabnigt 6830 PYHSDMKQC4 @wzzfnsk453 #ngsuajd 2728 XQNM2VH @eanvdppw633 #dogjxfe 1467 BE1QWEQ2RJ7F @dfrcshu392 #hxfyboup 7258 DSA59QDZZR @zjnbayu86 #oyridxav 6312 O4LA2RRJ1ZLI @zpjlydsy209 #vslbal 4299 4ZV0BP4BIOFI @djsnyre632 #pzzojndf 4096 4T8S6WTYZK60 @hlnsgwj560 #nyuovna 5930 RZM69XFI @kdkevoh388 #xftqk 8219 CDRQ05XMY7 @vkwjaui740 #xlzvp 7883 UUQNQZS3UK  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表