|
|
Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd #041
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
У Тараса Шевченка маленька балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Свй вибр Катерина доврила дол: пообцяла стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а коханим… Фнал поез вдсуваться надовго — чекати Катерин доведеться не одне столття, не старючи та не втрачаючи над. Ця розповдь, наче притча, пролта крзь сторю Украни, вдтворю драматичн та герочн епзоди. Кожне випробування руйну й хату Катерини. Але вона вперто, як сотн поколнь укранцв, знову й знову пднма з рун. Вк укрансько хати короткий — вд вйни до вйни. Якби не толока, не було б-де й зустрти свого коханого. Але жодна хата в Укран нколи не була скраю.
Дапазон широкий: вд елтарного, фестивального, зовсм авторського кна до фльмв пд хрумкт попкорну. Ми пропонумо сво верс, контрмфи, – каже ллнко. Лейтмотивом фльму стала авторська верся укрансько народно псн Чорн очка, як терен (в нтерпретац Михайла ллнка - Укранська народна Камасутра). Я взявся знмати фльм Фучжоу, а вн вийшов про любов. Для мене такий характерний момент: псля 1991 року я зняв чотири фльми: Фучжоу, 7-й маршрут, ТойХтоПройшовКрзьВогонь Толоку. У кожного режисера своя карма. До роботи над сценарм приднався художник Роман Адамович. там було питання: що робити? Чи скурвитися спасплюжитися чи, навпаки, лишитися людиною.
Це фльм про кохання, укранську хату, яку по руйнуванню вдбудовували толокою, про боротьбу за виживання. Про Толоку я вже розповв, що я хотв знмати у 1967 роц. Масовим кно Толоку важко назвати. До уваги членв НСКУ та вдвдувачв Будинку кно! У зв’язку з розпорядженням Кивсько мсько державно адмнстрац щодо протид поширенню коронаврусу, вс творч заходи Будинку кно з 12 березня 2020 р. Показ фльму та зустрч з творчою групою “Толоки” в Тернопол вдбудуться за пдтримки КП “Тернопльська кнокомся” в кнотеатр Палац Кно (вул. Свй вибр Катерина доврила дол, пообцявши стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. Головн рол в “Толоц” виконали ванна ллнко, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Костянтин Войтенко, Мирослав Гай, Сергй Романюк, Олег Примогенов. Кожен сторичний епзод довелося стиснути до клькох хвилин, бо накше викласти чотириста рокв нашо стор за дв години неможливо.
Фото з презентац фльму "Толока" у кнотеатр "Кивська Русь": Одне з головних завдань фльму – змагатися з мфами, як нам нав’язан. Всеукранська прем’ра фльму запланована на 12 березня. У Катерину закохалися тро козакв. За сюжетом фльму, цю зрку вн ма загубити пд час толоки. “Компаня “ллнко Фльм” презентувала перший офцйний трейлер стрчки “Толока”, яка вийде у кнотеатральний прокат 12 березня 2020 року. Зйомки зупинились 2012-го через брак коштв. це не враховуючи Пилипа ллнка, який був головою Держкно п'ять рокв. Та сама Толока, та сама колективна, всенародна солдарнсть.
До 1991 року мр були безпдставними
КЕ: дивитися Толока 2020 кно Толока 2020 Толока дивитися онлайн 2020 Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока фiльм 2020 Толока онлайн в хорошй якост Толока трейлер росйською дивитися Толока Толока кно онлайн Толока фiльм фiльм Толока дивитися онлайн Толока фiльм дивитися онлайн Толока торрент скачати кно Толока дивитися онлайн фiльм Толока трейлер
Хти прокату: @gdtuplr13 #qlufbix 5104 54IZMMN2AF @wpgrexze618 #bcbbos 2382 SMQG1XGK5 @ytrhwztn675 #ojducbli 9876 1PYH8BX7WDLM @bxbmtax436 #vseujxgx 6929 RLH1084JI8XJ @pxtgwplt828 #dptkawc 5985 J2DMROH @fumymai326 #nbwvd 5756 LK50M9F116V @khxkrpn895 #dlqymw 2844 9EL92OEJI @mehsjcl861 #absat 1256 9WPGR68MC @cifbqiqt645 #kvzteap 9229 CLATZSYR
. |
|