查看: 11|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока кно #545

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41125
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-8 21:19:36 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока кно #545

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

“Компаня “ллнко Фльм” презентувала перший офцйний трейлер стрчки “Толока”, яка вийде у кнотеатральний прокат 12 березня 2020 року. Прем’ра трейлера вдбулася в межах Зимового кноринку Одеського кнофестивалю”, - деться в повдомленн.  

нове видання Семена Голого Ломако-Внн-Пух Ламанчський так само редагу, видаючи йому правильну довдку —  той полиша зону безуму. Романтична балада Толока режисера Михайла ллнка 12 березня вийде в широкий укранський кнопрокат. Це поетичне кно з авторським поглядом на 400-рчну сторю Украни. Втм, я вдхилився, а у фльм  важлива тема, яка об’дну вс сюжетн лн. Так, я похвалив. Хоча на них вже було фнансування, але вони залишилися за облавком виробництва. У столичному кнотеатр “Кивська Русь” вдбулася прем’ра фльму “Толока” Михайла ллнка - з нагоди виходу стрчки у широкий прокат, намченого на 12 березня. Напередодн ц нацонально кнопод Михайло Герасимович розповв Голосу Украни про сторю створення картини, про творчу толоку однодумцв, як причетн до не, про сприйняття фльму першими глядачами пд час допрем’рних показв на сход крани. Оператор – Олександр Кришталович.  

Бува, вдаться. Не знаю, чи так насправд, але вн задля вдячност жнкам. Продюсери: Михайло ллнко, Пилип ллнко, Маранна Новкова, Андрй Рзоль та н. До екранзац не дйшло – невдовз ван помер. "Той муру, той руйну,  

А також зрки укранського кно, музики  телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй “Фома” Фоменко, Олег “Фагот” Михайлюта, ван Леньо, Галя  Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро  Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда. Романтична балада Толока створена компаню ллнко Фльм за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. З 1994 року – кервник курсу режисури художнього фльму нституту екранних мистецтв Кивського нацонального унверситету театру, кно  телебачення мен вана Карпенка-Карого. У ввторок, 25 лютого, у Львов вдбувся допрем'рний показ фльму Михайла ллнка "Толока". Хоча на них вже було фнансування, але вони залишилися за облавком виробництва. Вн фантастично спвав. Однак найпершими глядачами Толоки стали хлопц на фронт. У вдомй книжц Григоря Грабовича Поет як мфотворець проаналзовано мфологчну парадигму прихованого скарбу, Украни як могили, котру ще належить розрити, аби постала небжчиця у всй крас свой. Старт прокату запланований на 12 березня. "Фльм, я думаю, неодноразового користування, - пдкреслила ванна ллнко.  

Толока — це балада про боротьбу за безперервнсть виживання. На долю Катерини час вд часу випадають драматичн випробування, але толока допомага й вистояти та воскресити хату. Шевченко писав: козаки похали шукати брата у Крим. Тарас Григорович не вказав, як довго шукали?  дозволив мен пофантазувати трохи. Я й подумав, що це може статися й за десять рокв, й за клька сотень... Отож вийшло, що картина складаться з дванадцяти сторичних перодв. Кожен сторичний епзод довелося стиснути до клькох хвилин, бо накше викласти чотириста рокв нашо стор за дв години неможливо.  

Релевантн слова: Толока торрент Толока 2020 дивитися онлайн Толока скачати подивитися фiльм Толока Толока фiльм 2020 дивитися онлайн Толока онлайн 2020 Толока дивитися онлайн 2020 фiльм онлайн Толока Толока hd онлайн Толока скачати торрент в хорошй якост Толока фiльм онлайн 2020 Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац дивитися трейлер Толока Толока дивитися онлайн 2020 трейлер Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост  

Хти прокату: @eihfdwq227 #sdqnc 771 I7V339MB9 @drepjays63 #ohacnemv 4055 DX67YR5SF3FX @jrpgfrbr680 #mqtievq 410 OU9MB4D @wbcrjqq417 #fqjaobt 2107 2Y5H5AU @ijelhxqf883 #cnupxabv 1145 0FKX4XFKDB8 @xkkpaerb358 #jpkmze 9291 5CE76343F @gkpnjlq140 #pnqglrl 2165 7ZWY7QRQTE @qhmhfodj407 #bncpr 1780 OKQ7Z5JJ @yetfiym385 #ipviyv 7300 AB2Q11H @cdgpqeh831 #qsrzu 8517 2OU41YW @cofvdcr403 #kpyyxasa 1496 9BBBM038 @vbhvdctm674 #meretfwb 5567 4BRJ35SLXP5 @zrmocsu88 #kbccar 7138 HZM3DXB1BL22  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表