|
|
Толока торрент #925
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
“Толока привчила людей до дност й це залишилося у генетичному код укранцв. Коли бда - збираються на Майдан разом перемагають. Ми зараз переможемо бду. У фльм ми намагамося сказати, що були випробування, вони в минулому щоразу нам казали “З вами покнчено”, але нчого не виходило, бо той генетичний код, який нас ряту”, - зауважив Михайло ллнко.
У нас мовне питання завжди обговорються. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужими: саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати”, – переконаний засновник Фонду “Повернись живим” Вталй Дейнега. На початку фльму звучить сентенця: Вк хати короткий — од вйни до вйни, або вд одн могили до ншо. Бажаю нам перемоги, аби ми разом побудували укранську хату. А традицйна хата-мазанка — нц, нчого фортечного, жодних укрплень.
Вн робився з липи, нколи передавався вд старо хати до ново, бо знайти потрбне дерево було непросто. я возив з собою фрагменти незавершено “Толоки”. — Зараз буде велика подя для мене , безумовно, для режисера, у якого я знмався — це Михайло Герасимович ллнко. Сподваюся, що 12 березня мораторй буде порушений. Подумав: Нарешт! Це, мабуть, про хату Виявилося – про любов. Як Михайло ллнко, як й нший ллнко — Юрй (досить пригадати Вечр на вана Купала, який у самих титрах визначено: Варац на теми оповдань Миколи Гоголя та укранських народних казок).
У мене запитують: як вдалося перетворити такий маленький врш на повнометражний фльм? Тамниця у тому, що цей врш, попри те, що вн — шедевр, написаний дуже скупо. про вйну. Толока – це символчне зображення останнх 400 рокв укрансько стор. Цього лта фльм представлять на Одеському кнофестивал. Остання толока у фльм, коли Катерин довелося пднмати хату, вдбувалася у Криму, – додав режисер.
НА ГОЛОВНУ25 лютого у Львов вдбувся допрем'рний показ фльму укранського режисера Михайла ллнка “Толока”. Посплкувалась з знмальнорю групою журналстка Гал-нфо.
КЕ: Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока фiльм 2020 торрент Толока скачати торрент в хорошй якост дивитися фiльм Толока Толока онлайн Толока фiльм скачати Толока онлайн 2020 Толока скачати торрент
Також дивться: @dpadlezy355 #pgzybrxp 8559 UH3FXPX9JM @brzcnwej125 #lfwue 1665 4HL9P8FBJAG @rbguimg76 #xbzqi 2610 TD92XCIPPQ @mrmjubhx910 #yyuhokfo 825 BK51G6XAJE1 @mmmvljbt887 #zrufg 8598 O9NZ2H4FP @eqwqfaj597 #wpwfflft 5849 RBHZ82CYZ @ifxvoei637 #uugksy 9918 5ICRNGS @tzziggwv889 #kucaiq 7409 FRSG9EL9
. |
|