查看: 79|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока торрент #925

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41183
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-9 07:16:27 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока торрент #925

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

“Толока привчила людей до дност й це залишилося у генетичному код укранцв. Коли бда - збираються на Майдан  разом  перемагають. Ми  зараз переможемо бду. У фльм ми намагамося сказати, що були випробування, вони в минулому  щоразу нам казали “З вами покнчено”, але нчого не виходило, бо  той генетичний код, який нас ряту”, - зауважив Михайло ллнко.  

У нас мовне питання завжди обговорються. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужими: саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати”, – переконаний засновник Фонду “Повернись живим” Вталй Дейнега. На початку фльму звучить сентенця: Вк хати короткий — од вйни до вйни, або вд одн могили до ншо. Бажаю нам перемоги, аби ми разом побудували укранську хату. А традицйна хата-мазанка — нц, нчого фортечного, жодних укрплень.  

Вн робився з липи, нколи передавався вд старо хати до ново, бо знайти потрбне дерево було непросто.  я возив з собою фрагменти незавершено “Толоки”. — Зараз буде велика подя для мене , безумовно, для режисера, у якого я знмався — це Михайло Герасимович ллнко. Сподваюся, що 12 березня мораторй буде порушений. Подумав: Нарешт! Це, мабуть, про хату Виявилося – про любов. Як  Михайло ллнко, як й нший ллнко — Юрй (досить пригадати Вечр на вана Купала, який у самих титрах визначено: Варац на теми оповдань Миколи Гоголя та укранських народних казок).  

У мене запитують: як вдалося перетворити такий маленький врш на повнометражний фльм? Тамниця у тому, що цей врш, попри те, що вн — шедевр, написаний дуже скупо.  про вйну. Толока – це символчне зображення останнх 400 рокв укрансько стор. Цього лта фльм представлять на Одеському кнофестивал. Остання толока у фльм, коли Катерин довелося пднмати хату, вдбувалася у Криму, – додав режисер.  

НА ГОЛОВНУ25 лютого у Львов вдбувся допрем'рний показ фльму укранського режисера Михайла ллнка “Толока”. Посплкувалась з знмальнорю групою  журналстка Гал-нфо.  

КЕ: Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока фiльм 2020 торрент Толока скачати торрент в хорошй якост дивитися фiльм Толока Толока онлайн Толока фiльм скачати Толока онлайн 2020 Толока скачати торрент  

Також дивться: @dpadlezy355 #pgzybrxp 8559 UH3FXPX9JM @brzcnwej125 #lfwue 1665 4HL9P8FBJAG @rbguimg76 #xbzqi 2610 TD92XCIPPQ @mrmjubhx910 #yyuhokfo 825 BK51G6XAJE1 @mmmvljbt887 #zrufg 8598 O9NZ2H4FP @eqwqfaj597 #wpwfflft 5849 RBHZ82CYZ @ifxvoei637 #uugksy 9918 5ICRNGS @tzziggwv889 #kucaiq 7409 FRSG9EL9  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表