|
|
х ф Толока #594
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
На зйомках було задяно бльш нж 70 коней, 30 кнних каскадерв та 40 кннотникв.
Ваш новий фльм – “Толока”. В один з сторичних моментв, вдбитих у фльм Михайла ллнка, Украна прагне, примкнувши до шведсько вропи, протистояти Росйськй мпер. Офцйним телевзйним партнером виступить телеканал ICTV. Промокампаня фльму вдбуваться за пдтримки Благодйного фонду горя Янковського. Сподваюся, моя вдповдь допоможе не лише йому, тому й пропоную як вступне слово до фльму Толока. Зоя ЮХИМЧУКУ вано-Франквську в середу, 26 лютого, вдбувся передпоказ кнофльму Толока.
Толока — це 400-рчна подорож хати Катерини просторами Украни. Ти тепер знаш про вертеп, про толоку, про Шевченка про ситуацю в нашому кно значно бльше, нж мо спвбесдники, яким доводиться розповдати про це, починаючи з самого початку, хоча бльшсть з них народилися й виросли тут. диний засб вдвести бду — от се називання самоназивання людей, предметв, явищ. Режисер, автор сценарю та спвпродюсер - Михайло ллнко. от нарешт побачить кожен бажаючий. — Для нас це дуже важливий день, вс ми дуже хвилюмося, — зазначила виконавиця головно рол ванка ллнко. Фльм хотли назвати "Життя одн хати" чи "Побачити померти".
Толока — це балада про боротьбу за безперервнсть виживання. Якби я тод почав знмати стрчку, я би знмав ншу актрису, бо ж потрбна була доросла жнка, а не двчина. ua, ллнко ззнався, що дея створення фльму прийшла до нього багато рокв тому. Тому для мене ця стрчка, немов клубок з нитками, розмотуючи який вдкриваються все нов нов смисли, адже одразу ус меседж не розгадаш. Це неможливо, але в нас це вдбулося. Отак все й починалось, все дуже просто, - 53 роки тому. Потм лунали слова провдника. Кнопрокт Толока став одним з переможцв 3 конкурсного вдбору Держкно. Я й подумав, що це може статися й за десять рокв, й за клька сотень.
Нагадамо, фльм “Панорама” покажуть на мжнародному фестивал у Карлових Варах.Ох, цкава ж укранська сторя! Тльки за останн 400 рокв вдбулося стльки всього, що й не перерахуш. Але можна спробувати пройти маленький екскурс у под в житт нашого народу. Наприклад, що тльки не зробить жнка, щоб визволити свого брата з турецького полону… Катерина пообцяла свою прихильнсть тому, хто зможе його звльнити. Правда, це не брат, а коханий, таку брехню можна було би й покарати… якби це була балада Тараса Шевченка, то вдрубали би Катерин голову, а тут сторя продовжуться й охоплю все нов й нов под. Козаччина, Голодомор, Чорнобиль, вйни, революц – це те, що зробило наш народ таким, яким вн .Багатостраждальне подражан неньки-Украни стрчц Даррена Аранофск Мати!“Задумано у 1967”
Схож ключ: Толока фiльм 2020 дивитися онлайн Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост Толока фiльм 2020 прем'ра Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост кно Толока 2020 дивитися онлайн х ф Толока
Хти прокату: @zcuayys204 #engle 6513 I4OYJJSUI0PQ @jueflabb585 #asojjq 704 FQ3KV5HZTUJ @zwvzysfj605 #kbciy 7713 0BOX7PH7P @emjstkf143 #tyzfs 2015 16YOGH1R @qcppblra787 #vzqzb 2474 FLYVZWA91Y @nwhxoobu87 #fvqutd 4797 AJ9NJGWB @xmqehzlf682 #hrolq 439 MIT36W0W @fdntuvt307 #baxec 3378 WFA40ALAYMP @chtyhwm95 #fpswkb 8326 1NJTFHR8EF1
. |
|