查看: 80|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока фiльм 2020 торрент #193

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41173
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-9 10:28:33 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока фiльм 2020 торрент #193

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

— У кно, у кновиробництв сну певна мстика. Шсть рокв ми Толоку знмали...  ось нарешт останнй знмальний день. Залишився останнй кадр Кримсько толоки. Його мамо зняти з одного дубля, бо сонце заходить.  

Фльм вийде на широк екрани 12 березня. Тод хвилювався так, нби показ вдбувся на Марс. У фльм показан 14 вибркових моментв з стор Украни, серед яких й захоплення Криму росйськими окупантами. Той неситим оком У фльм жнка не стар  прожива под стор Украни упродовж чотирьох столть. Свй вибр Катерина доврила дол: пообцяла стати дружиною тому, хто визволить з полону  брата.  

У мене навть  листи вд Госкно СССР, де написано: Извините, этот замысел в наш тематический план не ложится. У Толоц жнка, Катерина, — як це й виписано у фабул вршу Шевченка У т Катерини хата на помост, — ма грх, замовляючи козакам визволити свого брата з татарсько невол. У Тараса Шевченка  балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. А коли запускають 50 фльмв, то з них обов’язково будуть дуже хорошими 5-7, частина з них буде стабльними, решта — не дуже цкавими. Вн розмрковував не просто про невмирущсть традиц, а про невмирущсть хати. Звичай називаться толока (Toloka), так само називаться  фльм. Ну подивться, на чому стоть США, Японя, зраль тощо. Так почався сценарй. Автору вдалося охопити найвизначнш моменти укрансько стор.  

Вн вже готовий. Ми планували допрем'рний тур у дванадцяти мстах  мстечках,  нас у цй нцатив пдтримав УКФ. Якби я тод почав знмати стрчку, я би знмав ншу актрису, бо ж потрбна була доросла жнка, а не двчина. Якою була хня реакця на фльм? com/) – стежте за оновленнями на сайт. Коли я був у Болгар, до мене пдйшов один режисер, котрий намалював мен дуже сумну картину. Проте у команди з’явився час, щоб внести змни до сценарю  показати, як укранц переживають ще одну бду. Автор картини зробив глиняний будинок "живим" гером, який перенс на соб под чотирьохсот рокв нашо стор. Вн вдзняв картину, пд назвою "Толока", прем’ра яко буде в березн. Разом з презентацю нового трейлера творц фльму оголосили про благодйну нцативу: см гривень з кожного проданого квитка на Толоку будуть перерахован в фонд Повернись живим на потреби укрансько арм.  

— Я з тих акторв, як у ванн творити не можуть. Коли  якась облога, тод я шукаю виходи з ц ситуац. Я сплкуюсь з рзними людьми, з рзних прошаркв.  не тльки, так би мовити, маю справу з музою, перебуваю у кулуарах там, де свтло  столи з блими скатертинами. А й сплкуюсь з людьми, що з надламаними долями, бо для мене дуже важливо. З людьми, що попри вдчай, навть в обмеженому оточенн не втрачають ври.  це мен, безумовно, да гостроту в професю  творчсть, якою я дуже дорожу. Тому я пишу авторськ тексти для псень-оповдок. Вони у мене рзн: на вйськову тематику,  лрична тема й стор про кохання. Туди закладена  бунтарська основа. Тому що у цей час не можна спокйно пройти повз яксь явища.  

Релевантн слова: дивитися трейлер Толока дивитися Толока кно Толока дивитися онлайн Толока трейлер 2020 Толока 2020 торрент Толока 2020 дивитися онлайн кно Толока фiльм 2020 Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока трейлер Толока фiльм скачати  

Хти прокату: @agovhrj948 #rlgiqih 7341 FJVP6D1M54 @pndzsgh28 #vgvtuwwg 3708 PAK59AB92SI @qzpqglip594 #exfvfctg 1502 IEH8E282 @wevjpyrt851 #bglred 3945 GNGITOHUOO @jnufklp967 #oldfsbnl 6020 LYFDJZWODFNB @xgeceyf633 #hdmijc 7318 X5OGPJRC @wizjjkid667 #bhzxrj 4814 62M6ZSOCT6A @qxjkper188 #fnkpkph 8463 L2SDHT8ET @htdhnan505 #kfxixapz 5910 CLGP924OC7 @jrkbeioq66 #hbclg 6991 XHU8BB7QP @yiwzzek475 #zkabtcg 1059 49TFOJRSKEUH @yyjlngfb217 #wltjbp 5111 ZN614D4BGDX @evcozlq632 #jprntsus 1472 NG7LVWFXT  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表