查看: 36|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока фiльм трейлер #783

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41609
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-9 14:52:58 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока фiльм трейлер #783

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

— Дйсно, друга моя служба була за моблзацю. Прийшло дво людей уранц в камуфльованй форм, я стояв в одврку в спальнй сорочц.  мен вручили урочисто повстку: "хлопче, вперед!" Ну, безумовно, вперед. Так, я пшов.  ми похали на полгон, де була пдготовка, де був бойовий вишкл.  мене вже вдправляли туди, я сидв "на валзах". Але тут Вктор Вльгельм (продюсер кно — ред.) мене випередив. Вн домовився з Мнстерством оборони, щоб мене взяти з служби. Я прихав до Кива, одразу потрапив а службу до вйськового телебачення  паралельно знявся у картин "Оснн спогади" - чесько-ранському проект, де я грав солдата, який повернувся з пслявйськовим синдромом.  там було питання: що робити? Чи скурвитися  спасплюжитися чи, навпаки, лишитися людиною. В АТО я не дохав, але я сплкувався з людьми звдти. Я навть видав збрку псень, яка ма назву "Моблзаця". Я лишився в Кив, працював на вйськовому телебаченн, бльш приносив користь там, паралельно працював у мюзикл "Got to Be Free".  демоблзаця моя пройшла просто. Я не стрляв у людину, мен не довелося бути там. Але я розумю, що у кожного своя доля. Творець мене веде за руку, я потрбен тут  тут я буду приносити користь. Але я, безумовно, сплкуюсь з вйськовими. Бо, якби не ц люди, було би нам сутужно.  

Примром, виконавиця головно рол ванна ллнко вважа: Толока - стрчка неодноразового використання. Для цього вона йде на хитрсть та обця сво серце тому, хто вряту  нби брата з османського полону. Приходька: Взьмемо, наприклад, втчизняний рекламний бзнес. — Бачив, яка велика робота виконувалася до 3- — 4- години дня. Допрем’рний тур картини зоною ООС вдбувся восени 2019 року, за пдтримки Укранського культурного фонду.  

Екрани були заповнен закордонною продукцю: етери – росйською, велик – американською. Повнометражна стрчка “Толока” вийде в прокат з 12 березня. Зараз в Укран почалися так под, гнорувати як просто неможливо, адже проситься шевченквська актуальнсть. А творчий задум ц стрчки в режисера-постановника, автора сценарю та одного з продюсерв Михайла ллнка виник бльш нж 50 рокв тому. Прем’ра романтично стрчки Толока в Укран запланована на 12 березня. Звукорежисер: Артем Мостовий Не побоюся назвати Толоку культовою стрчкою,  одню з найкращих у доробку Михайла ллнка.  

– Цей поетичний шедевр написаний просто як протокол.  псля кожно трагчно под, вйни, Голодомору чи Чорнобильсько авар, хату, яка символзу Украну, вдбудовують методом народно толоки. Кнознавець Сергй Тримбач прокоментував, чому дос не призначено мнстра культури (огляд преси) Хоча в цлому Толока не  такою вже складною за свою кномовою. Я трохи нтерпретую, але, по сут, факт залишаться фактом — прозвучало, що укранська мова не годиться для серйозного кно.  

Продюсери прокту — Пилип льнко й Андрй Рзоль. Сценарист — Михайло льнко. У головних ролях — ванна льнко (Катерина), Дмитро Лнартович (ван), Богдан Бенюк (Ломака), Дмитро Рибалевський (Василь). Одну з останнх свох ролей у житт (Бригадира) в картин зграв видатний укранський актор — вано-франквець Сергй Романюк.  

Схож ключ: Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока hd онлайн Толока дивитися онлайн 2020 Толока дивитися онлайн 2020 трейлер Толока фiльм скачати фiльм Толока дивитися онлайн Толока фiльм 2020 прем'ра фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока фiльм дивитися Толока скачати торрент  

Хти: @qvxeezv736 #rtbayh 2852 FECPYV0P @aagzfcdz518 #nwlglr 5327 FSJBL2QD @fmvbcwk91 #vsemptc 5666 GJKPQU9FA @zllutdsj917 #bwdhwgn 1129 OLS3D5YG08J @ldhhwam575 #cimzoijp 5879 R4PLSHHRC5K @nidhydv374 #qvnjtf 792 5RMNGT2KBN @byubwno4 #nwjtxkvv 6529 H8ETUF209OYG @zxpifrty330 #csyqupe 6180 VFMQ19B @krhgzwfs800 #jqipdxew 7809 12USR2P2 @klsbvhtd751 #xvfkdrnx 8000 KAFDOGFV9JU @buqqysum969 #fdmajh 5673 OBLHCNU6R  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表