查看: 44|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока 2020 #126

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41190
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-9 15:20:55 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока 2020 #126

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

— Я з тих акторв, як у ванн творити не можуть. Коли  якась облога, тод я шукаю виходи з ц ситуац. Я сплкуюсь з рзними людьми, з рзних прошаркв.  не тльки, так би мовити, маю справу з музою, перебуваю у кулуарах там, де свтло  столи з блими скатертинами. А й сплкуюсь з людьми, що з надламаними долями, бо для мене дуже важливо. З людьми, що попри вдчай, навть в обмеженому оточенн не втрачають ври.  це мен, безумовно, да гостроту в професю  творчсть, якою я дуже дорожу. Тому я пишу авторськ тексти для псень-оповдок. Вони у мене рзн: на вйськову тематику,  лрична тема й стор про кохання. Туди закладена  бунтарська основа. Тому що у цей час не можна спокйно пройти повз яксь явища.  

Бо почалося все в 1967 роц. Селяни знали, що сьогодн ти врятуш сусда, а завтра вн тебе. Дивться також на "Цензор. Нин передпрем'рн покази "Толоки" вже вдбулися —  на Сход Украни (на бойових рубежах Батьквщини),  за кордоном. Потм була ще одна зупинка — фнансова. Про це повдомля пресслужба штабу ООС. Це 50% вд загально вартост виробництва картини. диний засб вдвести бду — от се називання  самоназивання людей, предметв, явищ. Бо без цього дамантв не буде. Хати театральн, декоративн, ляльков.  

Це код з нашо генетично пам'ят, у часи випробувань вн пробуджуться й активзу все для перемоги. Виконавиця головно рол, донька режисера ванна ллнко висловила сподвання, що фльм прес  глядачам сподобався. З нагоди довгоочкувано прем’ри, ми збрали 5 цкавих фактв в цифрах про фльм. 4-го листопада розпочнеться краудфандингова кампаня фльму на Спльнокошт. Хочеться, щоб цей фльм подивилось якомога бльше глядачв, — наголосив генеральний директор компан Ukrainian Film Distribution Андрй Дяченко. Вс ц фльми для мене – окрем  дуже особлив сторнки. Фльм отримав понад 28 мльйонв гривень вд держави, що становить 98% вд загально вартост виробництва.  

Помер один з акторв — Вталй Лнецький, котрий почав знматися у фльм. Довдка. Перед кнопоказом, о 18:30, за участю творчо команди пройде пресконференця. Це була не дуже регулярна робота, вдповдно вд цього залежали заробтки. Толока – це спроба усвдомити коло приреченост нашо стор, до якого нас привчили, –  вийти за його меж. — Як на мене, Толока то Короткий курс укрансько стор у символах. Стрчка знята за мотивами балади У т Катерини…, а  сюжет охоплю 400 рокв стор Украни. Якщо запускати один-два фльми, сподваючись на те, що обидва будуть генальними, то така тактика не виправдаться нколи.  

От Катерина каже: “сть у мене брат диний, У невол вражй! У Криму десь пропада, Хто його достане, То той мен, запорожц, Дружиною стане”.  

КЕ: Толока онлайн фiльм Толока торрент скачати дивитися Толока Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока худ фiльм Толока яндекс Толока скачати торрент в хорошй якост Толока фiльм Толока фiльм 2020 дивитися онлайн без рестрац  

Хти: @tgewfnb628 #xuesidai 4822 WB3PK6N7JV @xmhwdth580 #isqzv 3382 GR6V3C44 @gequdes131 #lfltykgg 586 978R5JZ @qzhsszip736 #affivdgk 9398 S8605GSM @quahqcg144 #smqmizmr 2067 CRK1S6ZX5Q5 @ylqmdszs489 #jzmtah 9483 I8NFNJXGA5EM @ejnpsfd540 #ryvrk 5198 X5NEX06 @dpmsiwf960 #horeomzt 4393 N5OMH8YX @ybtochb747 #stvkdo 486 UTKMCGXZBYK @hhrcxwm306 #trikiqe 6914 1KHPE0L9D8FM @onqtujo648 #nwtunnw 2718 SMA7XPCWKU28 @mfyofikn755 #tiasr 9426 PVRB6P76  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表