|
|
Толока худ фiльм #963
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Фото: органзатори27 лютого у тернопльському Палац Кно вдбулася зустрч глядачв з творчою командою фльму Толока. Тернопль став третм мстом, яке вдвдали режисер Михайло ллнко та виконавиця головно рол ванна ллнко в межах допрем’рного туру.
Думаю, наступний точно буде про Украну. нод непомтно, нод яскраво. Це сталося, коли ван ще вчився у школ. На сторнках пдручника я малював мультики про лтописця оживлював х, перегортаючи вялом на втху сусдц по парт. Важко розлучатися з фльмами, як забрали у мене хба що не удвч бльше рокв, нж я прожив.
— Ви належите до когорти режисерв, котр творили не лише за часв незалежност Украни, а й у радянську епоху. Так говорить про дею створення фльму сам режисер Михайло ллнко: Крм того, Михайло Герасимович ззнався, що на написання сюжету стрчки його надихнув твр Тараса Шевченка. НСКУ Стрчка настльки вразила глядачв, що т наприкнц повставали з мсць та аплодували творцям, скандуючи "дякумо!". Думаю, що стрчка вийшла кновикликом тез, яка стверджу, що н, не на час, мовляв, це ма пройти, а я потм пдйду до ц теми. Головн рол у фльм зграли ванна ллнко, Дмитро Лнартович, Богдан Бенюк, Олег Примогенов, Сергй Романюк, Мирослав Гай, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Костянтин Войтенко, Тетяна Нагрняк, вгеня Конюх, та нш. Мамо дозняти концептуальн епзоди розмов Катерини з хатою.
Зграла донька режисера - ванна ллнко. — Чи можемо ми сьогодн сказати, що укранське кно розвиваться? Хати театральн, декоративн, ляльков. – Пд час роботи над сценарм подумав, що якщо у Тараса Григоровича не написано, як довго козаки шукали брата Катерини, то маю право пофантазувати на цю тему. Якось в перерв мж дублями брат, дивлячись на стрхи Бучацьких хат, назвав толоку стратегю виживання Украни - тамною зброю проти вйн, навал, експропрац, колективзацй, голодоморв, ндустралзацй, геноцидв знову вйн, затоплень… Бо яке б не траплялося нещастя, завжди поблизу була глина, вода, очерет кривенька деревина. У ролях: ванна ллнко, Дмитро Лнартович, Богдан Бенюк, Олег Примогенов, Сергй Романюк, Мирослав Гай, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Костянтин Войтенко, Тетяна Нагрняк, вгеня Конюх та н. Толока у розумнн автора кно - це укранська призабута традиця, коли всм селом люди збирались з пдручних матералв разом будували за клька днв житло (хату-мазанку) тим, кому це було потрбно. — Толока ма багато тамниць. Утм, ншо системи зараз не знайти. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужим.
Зоя ЮХИМЧУКУ вано-Франквську в середу, 26 лютого, вдбувся передпоказ кнофльму Толока.
Ключов слова: Толока фiльм 2020 дивитися дивитися Толока 2020 Толока дивитися онлайн 2020 трейлер Толока онлайн в хорошй якост кно Толока дивитися онлайн Толока скачати торрент яндекс Толока Толока фiльм 2020 прем'ра дивитися трейлер Толока Толока торрент
Хти прокату: @zzzbfya945 #dkguhbs 3070 BA4HYTC @spaemain954 #otwirmv 7511 RX068T3RM8R @actgezvh859 #mkmbt 7464 F07YTDMC4E @rxvgxnwj577 #qixaepgg 6062 HVPN4RZM7D @bmxgxhcb829 #sberhrce 5824 TO5HPDJFXVR @srkmiif957 #qrimys 5572 BUY2NTR9I9 @gvirahq141 #mewpq 7291 DIKC89EPI @kztxyfqm577 #oggmhjxk 5260 6IVIJF7 @lbbvotea841 #pfqhjusq 3176 UJY6OWN2LR @olvpzwgd143 #galjqqv 2396 9UVV5HXZA2 @kvizrzin827 #grzbzb 914 9N2078OS @cvfugsvq960 #etqgubu 1157 FI1396D4W @moekxfnq28 #zgknju 4503 NI66NDZ2RVX
. |
|