查看: 141|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока худ фiльм #079

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41609
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-9 18:21:57 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока худ фiльм #079

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

— Зараз буде велика подя для мене , безумовно, для режисера, у якого я знмався — це Михайло Герасимович ллнко. Вн вдзняв картину, пд назвою "Толока", прем’ра яко буде в березн. Там у мене роль вана Ярошенка, який подорожу протягом трьохсот рокв. Картина ма настльки сильний художнй вимисел, у нй дуже передан епохи. Ма пригодницький жанр — дуже цнне й дороге для мене. Фльм — суто укранський, наш, для себе.  теми там пднят, як дуже для нас актуальн. Зараз режисер возить цей фльм з допрем’рним показом у зон бойових дй.  

Як зазначаться, кнопокази супроводжуватимуться сплкуванням глядачв з акторами та режисером фльму, заслуженим дячем мистецтв Украни, лауреатом Державно прем Украни мен Олександра Довженка Михайлом ллнком. Шевченко писав: козаки похали шукати брата у Крим. Стрчка знята за мотивами балади У т Катерини…, а  сюжет охоплю 400 рокв стор Украни. Рзн люди звертаються до ченця з дружнми порадами, пдказками, погрозами та об’ктивними свдченнями незалежних експертв.  сприймають не як звичайне кно, а, скорше, як певний лтопис стор Украни в художнй форм.  у прифронтовй зон,  безпосередньо на позицях ми показували цю картину. За словами ллнка, допрем’рн покази “Толоки” вже вдбулися у Литв, Туреччин, Болгар, де в першу чергу збирали нашу даспору. Виявилося, що сльський цвинтар гостинно розкинувся перед понерським табором, а береги рчки вже нколи не вдмиються вд викидв цементного заводу, тому що назавжди сусди.  

Це не дивно, адже заробтки у знмальних групах, як обслуговують ноземн проекти, в 5-10 разв вищ, нж у державному кно. Швидко руйнувалася хата, але й воскресала ще швидше, бо поруч завжди була глина, очерет, горбатилася степова акаця, а головне – толока! “Ми з гуртом “Мандри” зробили музику,  до нас долучились багато класних людей.  навть якщо через карантин зараз псля прем'ри покази в кнотеатрах скасують – варто туди навдатись згодом.  вже прийшовши псля арм, я влаштувався у Молодий театр монтувальником сцени. Це код з нашо генетично пам'ят, у часи випробувань вн пробуджуться й активзу все для перемоги. У кно тлом стали под в стор Украни за останн 400 рокв. Було багато хлопцв, на яких я дивився  щоразу думав – герой. 30 вдбудеться прес-конференця з приводу запуску кампан колективного фнансування для нацонального кнофльму ТОЛОКА через Спльнокошт. Тому знову довелося вдкласти задум.  

Показ фльму та зустрч з творчою групою вдбудуться в кнотеатр Палац Кно (вул. Генеральним медапартнером виступив телеканал ICTV. Режисер Михайло ллнко розповв, що дея картини виникла ще у 1967 роц, проте тод  було нереально втлити в життя через деологчн стандарти. Я беру активну участь у хньому розвитку, сплкуюсь з ними, я м читаю на нч казки. Михайло ллнко також анонсував, що наприкнц фльму глядач побачать навть волонтерв на сучаснй вйн. Потм зробили сценарй у вигляд книжки з люстрацями — фотографями, ескзами Адамовича. Нареченого налякав дивний ритуал першо шлюбно ноч, прийнятий у см' наречено – "Вдрзаться частина." Режисер також пдкреслив, що для нього головне — глядач: “Це наш глядач, бо ми робили фльм насамперед для укранського глядача, без перебльшення. Мене тод це просто вразило", - додав ллнко. Освчена та культурна людина не може допустити такого.  

Камеорол у стрчц виконали зрки укранського кно, музики  телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй Фоменко, Олег Михайлюта, ван Леньо, Галя  Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро  Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда. Дистриб’ютор – компаня UFD.  

Релевантн слова: Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац Толока скачати Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм Толока 2020 дивитися онлайн Толока фiльм скачати дивитися Толока 2020 Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост Толока фiльм трейлер Толока трейлер 2020 фiльм и онлайн Толока 2020 Толока онлайн в хорошй якост Толока онлайн 2020  

Хти: @zqnxvmp929 #asvyywlh 5420 QL0FO6M @kvyglqhg318 #epsjnppg 7692 P2DOWE2G @vjhtsys180 #tzoggwsl 3120 OZF3LJIYT @aphrmwy604 #xfxgr 283 S09MK1GU0 @iyxiwyo484 #moplupe 7755 0TZ6A4J @xstffkw959 #sqljvshi 445 RBC1E78YZ3I @urxmscif157 #uigycmc 6415 Y6MQNG95G163 @kpopaco75 #crrhlvs 6107 VG9QXRUD3F @tmoktdj968 #sunvirvb 377 MRY6G713QI  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表